Hvordan identifisere ulike typer moderne kunstduk.

 

1.

Landskaps dyner er den mest vanlige av den moderne kunstdukbevegelsen i Amerika i dag. Når jeg ser et landskapsduk, vil jeg alltid se på detaljene på stykket fordi det er et flott sted for kunstneren å bruke alle deres finesser som de har på symaskiner eller håndsykkompetanse at de har utviklet seg over en tidsperiode. Landskaps dyner kan ofte skildre området der kunstneren er fra i Amerika, så det er for meg en sjanse til å se andre deler av Amerika som jeg ikke har sett eller gått til.

2 .

Stående dyner er mer komplekse i teknikkene som kunstneren bruker, fordi det kan være mange vanskelige sykryss og kurver som må syes nøyaktig. Stående dyner er også et eksempel på hvordan kunstneren trekker eller det viser også om kunstneren ikke har sterke tegneferdigheter det ferdige bildet vil vise det. Ved å lage stående dyner, er tommelfingerregelen for å lage et effektivt dyne, å skildre ansiktets former, i alle dens nyanser, med stoffmønster og skyggelegg. Så hvert stykke stoff avbilder en del av ansiktet med sine høydepunkter og lave lys. En annen ting å huske med stående dyner, noen ganger gjør kunstnere ikke selvportretter, men heller åndelige portretter som skildrer ens egen sjel inn i arbeidet med alle sine seter og høydepunkter.

3.

Abstrakte dyner er en av de mest fantastiske typene quilting jeg har sett i moderne Fiber Art i dag. Fordi disse dynene hjelper seeren til å utforske følelser som de kan ha i sin sjel. Gjennom former, farger og teksturer kan kunstneren gi følelsen av tristhet, forvirring, glede, eller mange andre følelser uten å skrive tekst. Abstrakte dyner er også fleksible nok i design for å få seeren til å bestemme seg for hva bildet er og gjett hva som blir sagt av kunstneren. Så på mange måter er det en privat dialog som betrakteren har innenfor seg selv som kunstneren forsøker å stimulere.

4 fotografier / Mixed Media-dyner er en av de mer moderne stilene av quilting. Å kunne endre og legge til fotografier i fotografier, følelser, tonale kvaliteter til fotografier trykt på behandlet stoff, har åpnet en helt ny verden for kunstnere. Mange sprø dyner bruker vintagefotografier og blandede medier for å legge til pop og overskridelse til deres arbeid!

Politiske dyner er et flott tillegg til enhver samling der ute! I dag i Amerika er det så mange artister som har et syn på hvordan de vil at landet skal kjøres. Noen artister skriver sin kunst med ord som andre skildrer dem med stykker stoffskåret og plassert en bestemt måte for å fremkalle følelsen. Personlig bryr jeg seg ikke om hvordan det er gjort Jeg nyter bare friheten til at disse menneskene må gjøre Fiber Art med en beskjed!

Tips og advarsler

< li> Det finnes mange referansemateriell i ditt lokale bibliotek om Modern Quilt Making, så sjekk dem ut på biblioteket ditt.
  • Museum of Modern Art er på nettet, og de har en sterk tekstilsamling for å se på.
  • USA Textilmuseum har den beste samlingen av moderne tekstiler for å se på deres hjemmeside.
  • Art Quilts i Amerika er blitt mer og mer populære som årene har gått forbi. Hver har sin egen historie å fortelle. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg noen tips om hvilke typer Art Quilts som er der ute i markedet og noen av de berømte artister som lager dem. Noen av artisterne som jeg elsker å følge er: Jane Davila, Cynthia Korzekwa, Carol Mcfee, Liz Plummer, Melissa Vogley Woods. Disse kvinnene elsker å tenke ut av esken når de oppretter mens de fortsatt holder tradisjonen med quilting i live over hele verden!