Slik formaterer du lagerfotografier for online salg

 

1.

Ta bilder som folk leter etter. Alle de forskjellige nettstedene tilbyr ønskeliste eller toppsøkingssider der du kan få ideer om hva du skal ta bilder. De foreslår at du ikke tar bilder av blomster eller familiehunder fordi de allerede har en stor mengde av disse bildene.

2.

Ta ekstraordinære bilder. Dette er slitasje noen av fotografene ferdigheter kommer inn i spill sammen med flaks. Ikke la kameraet være hjemme og ha det klart for å ta pengene som gjør skudd, slik som sjefen spiler kaffe ned foran eller en politimann som lukker jakken i døren. Ethvert bilde med ekstraordinær verdi er sikkert å tjene penger på lagerfotografimarkedet hvis den er formatert i henhold til resten av retningslinjene. Vær ekstremt kreativ på denne fronten. Du har ingenting å tape.

3.

Bilder av høy kvalitet er et must. Ingen uskarphet med mindre det er en del av essensen av bildet eller forbedrer motivet. Siden mange av disse bildene blir brukt i publikasjoner, kan det være bra å ta bilder på en hvit eller strukturert bakgrunn.

4.

Du må ha god farge. Det spiller ingen rolle hvor god begrunnelsen for bildet er, hvis fargen er kjedelig, vil den ikke engang bli godkjent for å selge. Et godt triks er å forbedre fargen gjennom Adobe Photoshop.

5. < Selv om du tror du tok det perfekte bildet, laster du det inn i Adobe Photoshop og ser om du kan gjøre det litt bedre før du sender det til nettstedene.

6.

Se gjennom bøker, annonser og publikasjoner og se hvilke bilder som brukes. Det er ikke en god ide å reprodusere dem heller, dette vil hjelpe deg å forstå hva folk i dette markedet er ser etter, slik at du kan gjenskape ideen, ikke det eksakte bildet. Overvei også hvilke typer bilder som skal maske godt i et grafisk designmiljø, så mange mennesker omarbeider bildene til dette formålet.

Ikke fotograf et bilde eller prøv igjen. å gjenskape det nøyaktig. Hold deg også borte fra firmanavn og logoer. Alle disse tingene kan være brudd på opphavsretten og vil føre til at bildene dine blir avvist.

Så du har et digitalkamera, og du tror du kan selge lagerfotografier på nettet? Det er mange elektroniske kilder som gir rimelige lagerfotografier for bedrifter og utgivere, samtidig som amatørfotografer er et middel for tilleggsinntekt. Mange mennesker hopper inn i dette og mister ut, ikke fordi de ikke har ferdighetene til å lykkes, de vet ikke den beste måten å formatere sine lagerfotografier på.