Hvordan lage en modell av en bokmann for et vitenskapsprosjekt

 

1.

Legg en en-tommers sirkel av lim i midten av kvadratkanten av den høye, klare plastbeholderen.

2.

Passer forsiktig på beholderen med klar plast, sørg for at den er lang nok til å strekke minst en tomme over beholderens øvre kant.

3. den fôrede beholderen for å veie plasten ned som limbinder den til bunnen av beholderen.

4.

La limet tørke helt.

5.

Fordel kardborrelrullen i 32 like segmenter ved å legge hele lengden i halve og skjære den og gjenta til 32 stykker er oppnådd (hver ca. to meter lang).

6. Ta av matburken fra beholderen og lim fire håndflanker til bunnen, klynget over midtlimområdet.

7.

Slå på beholder over (nedre side opp), trekk den forlengede plastbeklæringen og forsiktig tape kledningen til kanten av beholderen for å danne en fleksibel skjørt (velarium). Båndet skal være jevnt plassert for å dekke både felgen og posen, slik at velariumet henger ned.

Lim fire håndflater i en klynge midt på hver side av beholderen, ca. en tomme fra toppfeltet (dvs. over velariumet).

9.

Lim en klynge med fire øyne til bunnen (utsiden) av beholderen.

10.

Separat kardborrelengder, kaste bort de glatte sidene (sløyfer) og del de tøffe lengdene (kroker) i fire grupper (åtte lengder per gruppe).

11 .

Organiser hver velcro-gruppe slik at endene justerer og bretter inn fire tommer tape rundt hver gruppe for å sikre (for å danne pedalene og tentaklene). Gjenta med de resterende tre bunter med tøffe velcro lengder.

Tape hver pakket bunt til innsiden av den kantede beholderen og la pedalene og tentaklene henges ned.

p>

Tips og advarsler

  • Bruk klar epoksylgel for å lim plastforingen til plastbeholderen.
  • Ordne borrelåsbunndene slik at alle Grove sider vender ut.
  • Ifølge National Geographic, er giftet av boksen maneter (også kalt sjøveps, brannjelly eller marine stinger) ansett for å være blant de mest dødelige i verden. En modell av brannjelly for et vitenskapsprosjekt kan gjøres fra husholdningsartikler og håndverk for å reflektere de unike egenskapene til organismen: 24 øyne, fire sett med stikkende tentakler som kan vokse til 15 fot og en boksaktig (kubeaktig) bjelle .