Hvordan lage fiskemaskere større

 

1.

Bygg en orm gård fra en 5 gallon plastbøtte og lokk. Bor små hull i toppen av bøtte for oksygen og ventilasjon. Fyll 1 til 2 inches av bunnen av bøtte med små småstein eller stein. Legg til et par skudd med hagejord. Fyll bøtte halvparten av finskårne avis eller kartong strips. Stryk litt vann på toppen av avisen for å dempe. Du vil ha det fuktig, men ikke soggy. Kast forsiktig eller vri jord og avis mens du ikke forstyrrer gruslaget, som er gitt for drenering. Tilsett litt maisgrønn eller et par håndfulle kjøkkenskrap. Dekk bøtte med lokket og legg det på et skjermet sted ut av direkte sollys og på et sted der det ikke er fare for frysing. Ormer foretrekker temperaturer fra 55 grader til 85 grader F.

2.

Kjøp ormer online eller fra hagesenter eller agnbutikker. Velg Georgia Red Wigglers. De har hardt appetitt og multipliserer raskt. Disse små gutta vinker alltid, som sikkert appellerer til en sulten bas.
Ormer selges av pundet. Det er omtrent 1.000 ormer til et pund, så et pund vil gi et tilstrekkelig oppdrettslager for din ormbruk.

3.

Sørg for at ormene har tilstrekkelig fuktighet. Ormen voksende medier bør være fuktig, men ikke soggy. Sikt på konsistensen av en utbrent svamp.

4.

Gi ormens maismel. Rik på fordelaktige næringsstoffer, vil maismelk fette opp ormer i en hast. Legg til ca 1/2 kopp maisgrøt, strø på toppen av ormens voksende medium. Innen 24 timer har mange ormer kommet til toppen for å mate på maisgrøten, og det er lett å plukke ut de større for fiske agn.

5.

Tilsett 1/2 kopp lard eller solid forkortelse, hakket i stykker, til vekstblandingen. (Kjøle smaken for å lette oppskåring av stykkene.) Bland stykkene i vekstblandingen.

Vermiculture, eller metoden for å snu organisk kjøkkenavfall i smuldrende næringsstoffer kompakt, er også en fin måte å øke ormer til fiske. Ikke bare har du gratis, jordforbedrende kompost til husplanter og å legge til i hagen, du har en enkel måte å resirkulere og en morsom hobby på. Å heve dine egne ormer vil gi ubegrenset tilførsel av friske, fete, faste og sunne ormer for fiske.