Hvordan tegne en Halloween gresskar

 

1.

Sett på gresskarens form. Bruk et lysslag med blyant eller penn og ikke prøv å gjøre det perfekt rundt da de faktiske gresskar kommer i mange forskjellige former, selv om de vanligvis har en generell rund form. Du kan velge å tegne et klumpete gresskar, eller du kan velge et skinnier gresskar. Valget av hvilken rund form som skal tegnes, vil bidra til å gjøre gresskaret enkelt for deg.

2. Legg til en gresskarstamme på toppen av gresskaret. På samme måte som gresskarens form, trenger ikke stammen å være perfekt, og det må heller ikke trekkes i det eksakte midten av toppen av gresskaret. En stamme vil se mer naturlig ut hvis den ikke er plassert nøyaktig i midten av gresskaret. Sammen med stammen, legg til noen ribber langs huden på gresskaret. Ribbenene er de innrykkede linjene sett vertikalt på oransje av gresskaret.

3.

Lag ansiktet til Halloween gresskar. Tegn i gresskarens øyne og munn; Du kan til og med ønske å legge til en nese. Vanligvis er funksjonene til gresskaret ansiktet vinklete, men du kan lage et hvilket som helst ansikt du vil ha for gresskaret ditt. Selv om det er vanlig å lage et skummelt halloween gresskar, er dette ikke engang nødvendig, og du kan til og med tegne et søtt smil på gresskaret ditt hvis du vil.

4.

Slett linjer som er Ikke nødvendig på Halloween gresskar og sørg for at du liker måten de andre linjene ligger på. Dette er på tide å slette det du ikke bryr deg om og fikse det du synes skal løses. Skygge stilken med penn eller blyant for å vise dybde og legge til linjer til gresskaret for å gi illusjonen om rundhet. Mørk linjene i ansiktsfunksjonene slik at de skiller seg ut fra resten av gresskaret.

5.

Gå tilbake over gresskarens disposisjon når du har tegnet en gresskarform at du liker og mørker alle de endelige linjene. Legg til skygge på ansiktsfunksjonene for å gi den illusjonen at du kan se inn i gresskaret. Du kan også legge til linjer i huden for mer rundhet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke bryr deg om hvordan Halloween gresskaret ditt er å slå ut bare fortsett å prøve og husk at det ikke må være perfekt.
  • Bruk en blyant kan gjøre det enklere å tegne Halloween gresskar, da blyanten kan slettes hvis du gjør en feil.
  • Halloween er ikke bare begynnelsen av høytiden, men det er også begynnelsen på en tid da selv de mindre kreative blir litt slitne. Du vil kanskje sette opp bilder i frontvinduet ditt eller dekorere utklippsboken din og trenger å ha et gresskar for å sette av dine Halloween-sider. Ved å bruke trinnene nedenfor kan du tegne et Halloween gresskar.