Hvordan lage Stretchers for Art Canvas

 

1.

Bestem størrelsen på lerret som skal brukes til kunst og registrere disse dimensjonene. Deretter legger du 2 tommer til hver av disse dimensjonene. Mål og merk lerretet igjen med de nye dimensjonene, og kutt det deretter. Å legge to inches til størrelsen før du skjærer lerretsseksjonen er viktig fordi det vil sikre at lerretet med hell kan festes til strekkrammen mens du forlater de originale dimensjonene som vil bli brukt til kunst eksponert.

2 .

Bruk de originale dimensjonene for lerretet til å bygge en treramme. Mål og merk veden før du kutter tilsvarende. Ta kanten av treet sammen for å danne rammens hjørner, og bruk deretter hammeren til å kjøre en negl inn i hjørnet for å sikre begge kantene. Gjenta dette til alle hjørner er montert sammen. Hvis du ikke er kjent med grunnleggende bygning eller snekring, må du bare sørge for at når du arbeider deg rundt rammen, peker spissene på to negler aldri rett mot hverandre på en kant.

3.

Ta lerretet opp over toppen av den ferdige rammen for å strekke lerretet for kunst. Kanten på lerretet bør overlappe rammen litt; Pass på at kantene på lerretet overlapper like jevnt som mulig på alle sider. Deretter bruker du stiftemaskinen til å sikre kantene på lerretet til rammen, langs kantene der det overlapper. Det vil være nyttig å bruke stifteenheten i en åpen stilling, for å lage raske, harde stifter i treet. Strekk lerretet for kunst ved å bevege seg i en retning rundt kanten av rammen; ikke hopp over til kanten overfor en som du nettopp er ferdig fordi dette vil forstyrre strekkprosessen. Når du begynner å stifte den siste kanten, trekker du lerretet stramt mot rammen mens du stifter. Når du er ferdig, bør det være nok spenning for å lage en flat overflate av lerret som nå strekkes over rammen for kunst. Det overskytende lerretet kan fjernes fra under stiftpunktene, hvis ønskelig.

Selv nybegynnermaleren eller kunstneren vet hvor dyrt kunstforsyningen kan være, spesielt når det gjelder lerret. Faktisk vil mange kunstnere velge å male på andre flater, ettersom kostnaden for lerretskort eller andre typer forstrenget lerret virkelig kan begynne å legge seg opp. Den gode nyheten er at lerretet, når det er kjøpt på egen hånd, er mye billigere enn lerret som allerede har blitt strukket ut for kunst, og kan kjøpes av rullen. Prosessen med å strekke ditt eget lerret for kunst er enkelt og enkelt, og det har også den ekstra fordelen at kunstneren kan velge nøyaktig hvilken størrelse og form lerretet skal være.