Hvordan lage tatoveringer for å tjene penger i Second Life -Earn on SecondLife

 

1.

Det første skrittet for å tjene penger på å lage tatoveringer på Second Life, er å skape selve designet. Nå finnes det malfiler tilgjengelig på andre liv, samt noen nedlastbare tilgjengelige på internett tilgjengelig i de typiske bildefilformatene. Disse malene hjelper deg med å kontrollere tatoveringsposisjonen når den brukes på et tegn. Så husk den relative størrelsen og plasseringen av tatoveringen du gjør til avataten som de vil bli brukt på.

2.

Nå, hvis du foretrekker tegning og design i det virkelige livet - Jeg foretrekker å tegne den gammeldags måten selv - du vet, med en penn og papir, men jeg må innrømme at siden jeg kjøpte en wacom tegnebrett ting jeg har gjort mye mer digital tegning - de gjør kjempebra tabletter og det føles mer som ekte tegning enn jeg hadde forventet, så hvis noen av dere andre kunstnere der ute har lurt på om de er verdt en u0026\% $@ -oohh ja! Uansett, tilbake på emnet, hvis du vil bruke fysiske tegninger, må du først skanne bildene dine med en skanner (eller ta et digitalt bilde hvis du ikke har tilgang til en skanner.)

3.

Nå ta din digitale bildefil (eller tegne tatoveringen med bilderedigeringsprogramvare - som hvis du skaper tatoveringen i løpet av denne prosessen, kan det hende du finner det bedre å bruke skisseundersøkelsesmalen diskutert tidligere en d legg det på et lag under laget du tegner tatoveringen på.) Når du har ferdigstilt digitalt tatoveringsbilde som er beskåret, ryddet opp og passer for å matche kroppsstrukturmalen, fortsetter du til neste trinn.

< p> 4.

Ta det ferdige bildet og konverter det til filformatet du velger - i dette tilfellet, siden det er en linjetegning - Jeg vil anbefale et .png-filformat, noen foretrekker andre formater og det er fint, men en .png-fil er mer skaleringsvennlig for linjetegninger. En annen ting å vurdere, hvis det er en stor detaljert fil, kan det hende du ønsker å bryte den opp i lag (noen bruker så mange som tre lag for å maksimere detaljene og utseendet av realisme i forhold til avataren som det blir slitt.) Eksperimenter og bestem hva som passer best for deg, noen ganger er ett lag nok.

5.

Ta bildefilene dine og last dem opp som en tekstur til ditt andre liv konto. Finn dem i beholdningen din og bruk dem på et objekt du selv velger. Mange mennesker vil pakke sine tatoveringer som en gjennomsiktig undershirtobjekt og lagre opp med andre skjorter, men dette kan også være irriterende eller umulig hvis noen ønsker å bære tatoveringen sammen med en skjorte. Alternativt kan du gjøre tatoveringen en del av en direkte hudtekstur, hvis du går på denne ruten, vil du imidlertid gjøre tatoveringen inkludere en ønskelig hudtekstur slik at brukeren fortsatt kan ha god hud med tatoveringen. Jeg har sett det gjort begge veier, og begge måter fungerer bra. Enhver enkel tekstur bør gjøre.

Nå er det tid for å forberede tatoveringen til salg, første gang Din tatoveringsobjekt du har opprettet og høyreklikk objektet, og klikk deretter 'rediger' nå fra det åpne vinduet, og til slutt klikk 'for salg' og sett en pris. Også en emballasje er nødvendig. Jeg har en artikkel som forklarer dette litt tydeligere, men prosessen er ganske enkel, hvis du allerede vet hvordan du hopper over neste trinn, ellers fortsett å lese ....

Ok, du vil ha for å lage en pakke for å selge tatoveringen din, kommer dette vanligvis i form av en liten plakat eller en boks som viser tatoveringen din og noen generelle opplysninger etter eget skjønn. Du kan oppgi prisen, lagene, hvordan den brukes ect. så vil du sannsynligvis enten finne noen til å modellere din tatovering eller modell det selv, slik at folk vil se på boksens kunst / bilde hvordan tatoveringen skal se. Lag dette bildet med et skjermbilde og t forflytte det modellerte tatoveringsbildet til din foretrukne fotoredigeringsprogramvare. Så gjør det bra, legg til informasjonen du vil ha, selv om jeg foreslår at du unngår å sette pris på bildet som penger i andre liv, akkurat som penger i det virkelige livet. Det svinger ut som en organisme, så sette en pris på Bildet kan føre til at du må omforme bildet senere hvis prisen må gå opp eller ned. Sett ditt navn på bildet og gjør et merkenavn for deg selv mens du er på det, så hvis folk setter pris på dine ferdigheter, kan de bare komme tilbake til deg for mer. Når du har opprettet bokseksten, gjelder den på et objekt i andre liv som du gjorde med tatoveringen, men gjør det til et pakkeobjekt som inneholder din tatovering når kostnadene er oppfylt via alternativet for salg.

8.

Når du har tatt tattoo design og koblet den til en gjenstand innen det andre livet, er det tid til å markedsføre og markedsføre det. Ta tatoveringer til kjøpesentre og områder du tror at tatoveringen din kan selge og leie ut plass, og bygge opp butikken din - hold styr på hvor mye du bruker, og vær forsiktig så du ikke bruker for mye i prosessen - med et vakkert øye , bør du lære markedet og prosess ganske raskt, og dermed gjøre noen anstendig penger! Ikke gi opp! Og for det meste er folkene på Second Life gode mennesker og vil mest sannsynlig ha flere gode tips og hjelp for deg. Dr. Snot ønsker deg lykke og suksess med kunstner! !

Tips og advarsler

  • Gjør venner med andre mennesker i bransjen - lær av dem, hjelp dem ut og de kan bare hjelpe deg!
  • Forskning og se etter områder du tror at dine tatoveringer ville passe inn i, og til hvilke personer eller grupper de kan anke for.
  • Hold på det og ta masse tatoveringer som en tom butikk er
  • Gi ikke ut personlig informasjon til folk i andre liv.
  • Se hvor mye penger du bruker og vær forsiktig med å gjøre det
  • < li> Ikke spør for mye for tatoveringer, det er bedre å selge en haug til konkurransedyktige priser enn å selge ingen fordi du ble spurt for mye. Tross alt er disse digitale produkter i ubegrenset forsyning.
  • Kopier beskytte arbeidet ditt og gjør det ikke overførbart slik det kan ikke bli stjålet og solgt av noen andre!
  • Hvordan design tatoveringer for å tjene penger i andre liv? I andre liv er det mange måter å få inntekt på og i denne artikkelen fokuserer vi på å bruke dine kunstneriske talenter som et kreativt middel for å supplere din økonomi. Det er riktig-god ol 'Dr. Snot er her med enda et resept for velsmakende informativ godhet!