Hvordan bygge en Vibrerende Rock Tumbler

 

1.

Ta et tungt tre eller metall og legg det på bordet eller arbeidsbenken der du planlegger å betjene rocktumbleren. Dette bør være et solid område, og tre- eller metallplattformen skal sitte jevnt. Det kan være så stort som du trenger - men skal i det minste være 1 fot lang med en fot bred.

2.

Monter hjulene og remskiver på toppen av bordplaten med monteringskonsollene. Avhengig av størrelsen på din rotasjonsmotor, trenger du flere sett med hjul og remskiver for å holde både motoren og krukken på plass.

3.

Monter metall eller plast krukke på toppen av hjulene og remskiver slik at den er ordentlig på plass. Krukken skal ligge mellom hjulene komfortabelt og sitte noen få inches over baseboardet.

4.

Monter den lille rotasjonsmotoren og kjørebelte på den motsatte enden av bordplaten. Dette vil drive tumbleren og la steinene bevege seg rundt glasset.

5.

Heng beltet fra motoren rundt glasset. Dette vil gjøre det mulig for krukken på toppen av hjulene å vibrere og tommel klippene inne i krukken.

Tips og advarsler

  • Kontroller at rotasjonsmotor har lave RPM-evner, slik at du lettere kan styre hastigheten på vibrasjonene på krukken. Du vil ikke ha en motor som er for kraftig, eller det kan skade klippene og tumbleren.
  • Ikke la barna gjøre dette prosjektet alene. Når motoren er slått på, er det mulig for et lite barns finger å bli fanget mellom kjørebelte og tumbler. Fortell barna at de bare kan betjene tumbleren med en voksen til stede.
  • Ikke bruk en krukke laget av glass eller noe bruddbart materiale som steinene inne i krukken kunne ødelegge den.
  • Å bygge din egen vibrerende rocktumbler kan være en morsom og pedagogisk aktivitet for deg og dine barn. Det kan også være billigere enn å kjøpe en ny rocktumbler i butikken. Vibrerende rock tumblers kjøpt i noen butikker kan koste opp til $200.