Hvordan ta vare på din nye tatovering.

 

1. Først når du kommer hjem fra tatoveringsbutikken, vask hendene med antibakteriell duftfri flytende såpe og fjern bandasjen forsiktig. Det vil mest sannsynlig føles som en solbrenthet, og bli irritert.

2. Når du har gjort dette, anbefaler jeg å vaske tatoveringen din så snart bandasjen kommer av. Ta tak i din pålitelige anti-bakterielle duftfri flytende håndsåpe og noen rene papirhåndklær. Vask det ferskt tatoverte området med varmt vann først. Pass på at vannet ikke er for varmt fordi dette kan skade og ikke er bra for tatoveringen. Bruk bare en pea størrelse mengde anti-bakteriell duftfri håndsåpe, eller litt mer avhengig av størrelsen på tatoveringen. Gni med fingrene tips forsiktig, få hele plasma og blod av tatoveringen. Deretter vaskes det igjen med kaldt vann. Dette vil føles ekstremt godt.

3.

Når du er ferdig med å vaske tatoveringen. Pat tatoveringen tørk forsiktig med papirhåndklær. Ikke tørk det kraftig, vær forsiktig. Pass på at du får alt overskytende vann av tatoveringen og eventuelle omkringliggende områder. Ikke bind igjen tatoveringen din. Vent ca 5 til 10 minutter, bruk deretter vannbasen, og husk å vaske hendene med den antibakterielle såpen før og etter at du berører din nye tatovering. Ta om en pea størrelse mengde lotion om gangen og bruke den på tatoveringen. Du vil ikke sette for mye lotion på tatoveringen. Gni i lotionen. Hvis du ser hvit av lotionen, må du gni den inn. Ta den lotionen med deg overalt, når du tenker på det, vil du bruke lotionen. Du vil legge merke til at tatoveringen din vil seile. Dette er bare plasma og et blod. Det er normalt, ikke vær redd. For de første par dagene vil du vaske din helt nye tatovering hver annen til tre timer. Dette vil holde blodet og plasmaet fra å skru opp. Hvis du får scabbing, ikke plukk på scabs. La dem falle av naturlig. Du kan faktisk velge fargen på den måten og forårsake andre problemer. Hvis du holder på med å rengjøre, og ta godt vare på tatoveringen, bør den helbrede om to til tre uker.

Tips og advarsler

  • Tips for å holde tatoveringen ser helt nytt for livet ditt. Den ene er solen, ikke utsett tatoveringen til sollys, hvis du sørger for at du legger til den høyeste SPF-lotionen som mulig, men hvis du fortsatt går gjennom helingsprosessen, ikke bruk noen andre lotioner, men de vannbaserte lotionene. En annen måte er å få det rørt opp. Hvis etter et par år fargen ser litt kjedelig ut, ikke bekymre deg. Bare besøk din favoritt tatoveringsbutikk. Jeg er sikker på at de vil gjerne ta det opp for deg. Det kan koste en avgift, men det vil være verdt det.
  • Når du bader. Ikke bade i badekar. Ikke senk tatoveringen i vann. Defiantly dusj hver dag, men ikke ta tatoveringen direkte under vannet i lang tid, dette kan ødelegge tatoveringen din. Også når du kommer ut av dusjen, sørg for at du har rene papirhåndklær hendig, du vil ikke tørke av en helt ny tatovering med et badehåndkle, stoffet i håndkleet kan holde seg til tatoveringen og være smertefullt å fjerne. Også opphold ut av innsjøer og hav, fryktelig bakterier kan vente i disse områdene. Ikke utsett en frisk tatovering mot sollys, det vil skade, og forårsake alvorlige komplikasjoner med noen farger.
  • Du vil lære å ta vare på tatoveringen fra den tiden du kommer hjem fra tatoveringslokalet til den tiden du er helbredet.