Hvordan starte en bildetailing virksomhet

 

1.

Finn en førsteklasses beliggenhet. Plasseringen må være nær mye aktivitet. Kjøpesentre, forretningsparker, høgskoler og tungt befolket underoppdelinger er bare noen av områdene der en vellykket bildetaljbutikk ligger. Den faktiske bygningen til butikken trenger ikke mange fasiliteter. Så lenge det er god VVS og lyd elektrisk ledninger, er beliggenheten bra.

2.

Leiepersonale. Hvis det er forretningspartnere i detaljbutikken, bør eiere vurdere å fungere som skiver. Oppmerksomhet på detaljer er nøkkelen til en ny butikk. Bileiere vil ofte stå og se når vaskemaskinene tørker ned i kjøretøyet, og sørg for at det ikke er flekker. Detaljhandlere vet hvordan de skal svare på kresne bileiere og gi god kundeservice. Dette er også en mulighet til å trene nye arbeidere om hvordan man gjør en grundig jobb. Eiere bør se etter arbeidere på lokale arbeidsplasser, høgskoler, kirker og klassifiserte annonser.

3.

Få utstyr. De fleste nye virksomheter vunnet har ikke alle oppstartskvitteringene som trengs. Eiere må være sparsomme i å kjøpe utstyr. Kraftige støvsugere, såpe, slanger og kluter for vask og tørking er grunnleggende elementer som trengs. Car air fresheners med signatur lukter er også en fin touch.

4.

Passer ut flyger på lokale bedrifter. Ha en stor åpning med spesialtilbud for nye kunder. Lag et reklameteam som passerer gjennom flyselskapene i hele byen. Å få ordet er nøkkelen.

5.

Kontakt Small Business Administration. SBA kan tilby sjekklister for varer som alle nye bedrifter må fullføre. Det gir også gode råd om hvordan du fullfører oppgavene og skaffer oppstartskassen.

Opptatt liv for de fleste spell mulighet for kreative entreprenører. Mange av oss har ikke lenger tid til å vaske biler i helgen. Ikke bekymre deg, den lokale bildetaljbutikken er oppe og klar for forretninger. Slipp den av og kom tilbake til lukten av en helt ny bil om noen minutter. Det tar bare litt kunnskap om å bli eier av den mye verdsatt detaljhandel.