Hvordan bygge en myntsenter

 

1.

=== Samle dine rekvisita ===

Enten du besøker en fysisk butikk eller går online til en myntbutikk for å få mynten din 2 tommer med 2 tommer myntflips. Du vil ønske et utvalg av størrelser. Få 10 eller 20 plastplater for et tre-ring bindemiddel designet for å holde 2X2 Flips. En kobling er gitt for en online kilde til myntflip og plastsider for bindemidlet.

2.

=== Samle mynter til dyrehagen ===
< br /> From Home: De fleste som er interessert i mynter, har en myntburk - sjekk den for dyr, fisk, fugler og andre skapningsmynter.

Fra Myntforhandlere: De fleste myntforhandlere har en kasse med blandede internasjonale mynter for å plukke gjennom. For noen få cent et stykke dine barn kan bygge deres zoo ut med mynter fra alle land og datoer.

Fra Myntshow: Gå til et lokalt myntshow og se etter store internasjonale myntpartier. Du kan kjøpe blandede mynter med pundet på myntshow, og så kan barna velge dem for sin samling. Sett ikke-zoo mynter til side for å bygge en fremtidig samling eller å handle.

Fra Internett: Gjør litt søk, og du vil finne samlinger av dyrmynter som passer til dyrehagen din. Ebay og online forhandlere er gode steder å se. Se også på myntforaene for direkte tilbud.

Fra banken: Den amerikanske delstaten kvartalsserien inneholder mange dyr og fugler. Legg til bøffel, hester, kyr og mange fugler. Samle også amerikanske mynter med ulike ørn som er avbildet på dem.

3.

=== Legg til edelmetallmynter ===

Dette valgfrie trinnet vil koste mye mer, men vil være en god investering. Fra kinesiske pandas, australske kenguruer til 1/2 unse kanadiske sølvwolves, vil du oppdage at dyr og fugler er et veldig populært emne for edelt metallmynter. Sjekk ut en anerkjent myntforhandler og begynn å kjøpe sølv-, gull- og platinmynter for å legge til i dyrehagen din.

4.

=== Organiser din myntdyr Zoo ===

Bruk 2X2-myntflippene til å organisere mynt-zoo inn i et bindemiddel. Legg til landet i et hjørne av flippen og andre detaljer som denominasjon eller dato i det andre øverste hjørnet. Over bunnen av mynten flip notatet dyret navn og eventuelle interessante detaljer du var i stand til å undersøke. Dette vil gjøre det mye mer interessant å se samlingen senere.

Konsekvent markering av den samme informasjonen med den samme svarte pennen i de samme delene av flippen, vil gjøre samlingen din bedre og finere.

Når samlingen din vokser, kan du trekke mynt vinner fra plastsidene og begynner å klassifisere mynter akkurat som du vil finne i en stor dyrehage.

Du kan lage en side med pattedyr, en annen for fugler og en annen til sjøen. Du kan videre klassifisere mellom innenlands (Coin Farm) og ville dyr. Eller klassifiser etter verdensområder - kanskje etter opprinnelsesland. Som mynt dyrehageholdere kan du gjøre hva du eller dine barn synes er riktige og forandre ting når myntsamlingen vokser.

Tips og advarsler

  • Når du har bygget Coin Zoo, Coin Aquarium og Coin Bird Collection, kan du vurdere hvilke andre emner du vil samle.
  • Se nærmere på Daniel's Coin Zoo i Ressursområdet nedenfor for noen gode ideer. <
  • Bygg en Coin Zoo er en morsom måte å lære barn om dyr, fugler, fisk og sjødyr. Din Coin Zoo kan være billig, men gir deg timevis med moro og utdanning for dine barn og deg selv. Bygg en Coin Zoo er veldig enkelt - bare følg disse trinnene:

    (Denne artikkelen copyrighted 2009 av jadedragon. Kort utdrag med en lenke til denne artikkelen er velkommen.)