Hvordan ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdige?

 

1.

Bestem først hva du skal fotografere. Skal du til bryllup, reise på tur, lokalgatefotografering, ta bilder av kjæledyrene dine i hagen din, en slags fest eller en hendelse, feriebilder eller bare snapshots av familie og venner. Uansett hva det er, velg et tema.

2.

I temaet bestemmer du hva du spesielt vil understreke eller skille ut. Er det det interessante folk du vil dokumentere? Den fine arkitekturen? De vakre dekorasjonene og maten? De forskjellige personlighetene? En bestemt kultur? Festlig anledning? Eller bare minner fra dine kjære?

3.

Når du nærmer deg emnet, kan du benytte det fra ulike vinkler. Gå på toppen av et høyt område, og ta et bilde, se ned på motivet ditt. Eller sitte på gulvet og ta et bilde av noe eller noen høyt. Konsentrere mer om handlingen enn den faktiske personen, men prøv å få hele personen på bildet. Få et nært skudd av personens ansikt når du vil understreke deres humør ved å vise uttrykk. Ta nærme på små detaljer, som klær, sko, smykker, klokke, veske eller deres personlige gjenstander som de har med dem. Få mer personlig og intim på innholdet ditt for å uttrykke mer om det.

4.

Før du tar bilder, se deg om noe annet, uvanlig og unikt, noe du vil ønske deg å se tilbake og huske som du ser på albumet ditt i fremtiden. Hva skiller seg ut mest? Alt morsomt? Vakkert? Skremmende? Skumlet? Merkelig? Merkelig? Ta et bilde og fange øyeblikket. Du kan ikke få denne muligheten i fremtiden.

5.

Hvis det ikke er noen med deg, fokuser du på objektet av interesse. Gjør det til sentrum og fokuspunktet, men få noe fra bakgrunnen på bildet for å minne deg om hvor det er på, uansett om du er på stranden, i fjellet, byen, landet, lokalbyen etc. Lag en stemning og følelse for hvem le bildet og hvor det er på. Men hvis det er folk med deg, få dem på bildet. Ikke la dem utgjøre. Gjør dem til å handle naturlig og selv, avslappet, uformell og bare sitte ved objektet av interesse eller foran objektet av interesse. Kanskje det er interessant å utgjøre eller utføre en populær aktivitet på dette området. for å få folk til å blande seg med bakgrunnen, slik at de ikke står for mye som åpenbare eller for turistiske.

Tips og advarsler

  • Don Ikke vær kamera glad og ta et bilde av noe. Vær selektiv. Ta et bilde av det som ser viktig, annerledes, spennende ut, og noe du vil se tilbake og huske når du ser tilbake gjennom albumet ditt.
  • Som profesjonell fotograf kompletteres jeg konstant på bildene mine, for det meste på deres kunstneriske og kreative appell. De har en tendens til å skille seg ut, vise personlighet og fortell en historie om hva du fotograferer. Jeg vil gi tips om hvordan du kan lage interessante bilder.