Hvordan teppe

 

1.

Les Quilting Patterns
Det kan virke litt bakover for å starte deg med å lese quilting mønstre, men jeg synes det er en utmerket måte å begynne å lære å lage en Quilt. Hvorfor? Du vil bli kjent med teknikker som brukes, og du vil begynne å lære quiltevilkår. En hvilken som helst quilting chatter du hører, vil gjøre mer fornuftig etter at du har studert noen quilting mønstre.
Begynn med dynen blokkere mønstre, og gå videre til mønstre for komplette dyner.

2.

Lær om Quilting Fabrics
Du vil sannsynligvis gjøre flertallet av dynene dine med quiltingduk i bomull . Jeg kan ikke si dette sterkt nok: lær stoffegenskaper før du noen gang vasker eller kutter et stykke stoff.

Finn ut hvordan stoffkorn kan forbedre eller ødelegge nøyaktigheten din.

Bestem hvorvidt det er viktig å forvaske dine quiltingstoffer.

Lær hvordan du gjør en blødningstest og en enkel måte å holde stoffkanter fra fraying i vasken.
< br /> Lær hvordan en brenntest kan han lp identifisere stoffer.

Vil du teste din kunnskap om stoff? Ta min Fabric Quiz

3.

Få komfortabel med farge
Du blir bombardert med mange farger og teksturer fra det øyeblikket du går inn i en stoffbutikk. Jeg kan nesten garantere at, med mindre du er involvert i lignende håndverk, blir du først forvirret om stoffvalg.
Det finnes ingen fargeregler, men en grunnleggende forståelse av et enkelt fargehjul kan hjelpe deg med å velge farger og stoffer til de første dynene dine.

Fargeverdien er muligens viktigere enn fargen selv. Verdi refererer til hvor mørkt eller lys en farge er i forhold til andre farger. Selv om du hopper over fargeskiven, lær om fargevare, fordi verdifall og likheter er det som jobber sammen for å definere designene i våre dyner.

4.

Quiltblokkbygging
Det er nyttig å ha en forståelse patchwork quilt blokk bein struktur. Denne kunnskapen viser deg hvordan blokkene passer sammen (eller ikke), og det er en stor hjelp når det er tid til å designe og sy på dynen.
Nøyaktig pressing går hånd i hånd med dyneblokkkonstruksjon. Hvis blokken ikke er trykket forsiktig, vil det sannsynligvis ikke være nøyaktig.

Hvis du er vant til plaggkonstruksjon, kan du ikke innse at de fleste dynene er montert med en smalere sømfradrag. Du må sette opp maskinen for å sy en kvart tommers søm.

5.

Du må vite standardmadrassstørrelser før du designer dyne- og kjøpstoffene.
Hvis du ikke bruker et mønster, må du avgjøre om du vil ha blokker som er satt på punkt eller rett sett - sydd side om side.

6.

Quilt Sashing and Borders
Skal du legge til sashing i quiltet? Og foretrekker du utseendet på rette syede grenser eller kantede grenser? Du kan velge å gå med tisse grenser eller bruke en grenseutskrift for å gjøre quiltgrensen helt unik.

7.

Å lage Quilt Sandwich
Hva slags batting vil du bruk?

Vil du stykke dyneunderlaget eller bruke et av de brede stoffene laget spesielt for det? Quilt Backing Instruksjoner
Du har flere beslutninger å gjøre når du monterer quilt-sandwich.

8.

Quilting Quilt
Du kan quilte Quilt for hånd eller maskin. Eller du kan velge å knytte dynen til en rask finish.

Det er ingen absolutte regler å følge når du lærer å lage et quilt. Quilters endrer regelene reglene ved å utvikle nye og tidsbesparende måter å utføre de samme oppgavene.
Det var ikke for mange år siden som quilters merket stoff ved hjelp av maler og kuttet ut hver patch med et saks . Noen quilters gjør det fortsatt, men flere og flere mennesker elsker det enkle og hurtige roterende kuttet deres lappeteppe. Maskinvattering er en annen teknikk som har blitt viktig det siste tiåret.

Bruk disse instruksjonene til å Kom i gang, men husk alltid at du kan utvikle tidsbesparende - eller bedre - quilting metoder.