Slik legger du til håndmalt møbelgrafikk

 

1.

Velg illustrasjonsbilde eller grafikkbilde spesielt for håndmalt møbelgrafikk. Ta bilder til et kopisenter og få det forstørret som ønsket.

2.

Legg overføringspapir på møbler og fest med malerbånd. Deretter legger du mønsteret på toppen av overføringspapiret og sikrer det også med malerenes tape. Legg merke til at overføringspapiret ligner på karbonpapir, men det smelter ikke av på hendene. Det gjør fullt utrykkbare svarte linjer og kan brukes om og om igjen.

3.

p> Spor mønsteret på møbler med en kjedelig blyant til linjene er fullstendig overført. Mal bildet med dine individuelle farger. La malingen tørke grundig.

4.

Beskytt bildet ditt med tre lag med vannbasert polykryl. La den malte overflaten av din håndmalt møbelgrafikk bure i flere dager før bruk.

Tips og advarsler

  • Trinnene ovenfor er for å overføre grafikk på en overflate som ikke er ferdig med noen type lakk etc. Det skal gjøres før eventuelle endelige beskyttelseslakker.
  • Valgfritt: etter at maling har tørket godt, du kan skissere grafikken med en svart permanent markør for å lage bildene 'pop'. Etter at markøren tørker, så avslutt med de 3 strøkene av polykryl.
  • For de dristige artister der ute ..... Instea d for å spore et mønster, kan du velge å håndtere bildet ditt ved hjelp av hvitt kritt. Etter at bildet er malt, tørker du bare forsiktig av krittet med en fuktet klut før polykryl påføres.
  • Dette er en enkel måte å legge til grafikk på håndmalte møbler. Uavhengig av din kunstneriske evne, vil denne prosessen gi deg profesjonelle resultater.