Hvordan besøke et Paint-Your-Own keramikkstudio

 

1.

Blokk ut 2 til 3 timer for ditt besøk. Dette gir deg tid til å velge et stykke, velge design eller motiv og maling. Velg et lite stykke å starte. De fleste studioer tilbyr kaffe kopper, skje hviler, individuelle fliser og små boller eller vaser som kan være ferdig med ett besøk. Hvis du føler deg ambisiøs eller planlegger å returnere, kan du kjøpe en serveringsfat eller en krukke for prosjektet ditt. Størrelsen på stykket bestemmer prisen. Planlegg å bruke mellom $8 (for en kaffe kopp eller liten bolle) opp til $40 for en servering bolle eller krukke. Kostnaden for alle forsyninger og glass er inkludert i stykket. De fleste studioer krever også en flat avgift fra $5 til $8 for maletid på hvert besøk.

2. Begynn ved å tørke av stykket med en fuktig svamp for å fjerne lerstøv. Hvis den valgte designen er detaljert, skisser den lett på brikken med en blyant (blyantene forsvinner i avfyringsprosessen). De fleste studioer tilbyr også et utvalg av sjabloner som kan spores på brikken, sammen med bøker med designideer.

3.

Mal opp bakgrunnsfargen på stykket først og fyll deretter i designen. Male tre tynne fargekjoler. Dette vil sikre et levende, klart resultat. La hver kappe tørke før du legger til en annen; Dette tar bare 5 til 10 minutter. Det er ikke nødvendig å legge til en topplakk. Fullfør ditt stykke ved å pynte med puffy maling, hvis ønskelig. Dette skaper en hevet effekt og er bra for små detaljer eller skriving.

4.

Legg inn brikken i kassa og betal for studietid og keramikk. Sett en dato for å komme tilbake og hente opp ditt ferdige produkt, vanligvis 3 til 4 dager. Når du kommer tilbake, kan du beundre håndarbeidet ditt og bruke det på kjøkkenet også. Malene som brukes er ikke-giftige, og keramikket kan vaskes for hånd.

5.

Bestill et keramikkmaleri for barna. Ring fremover for å reservere et bord; Ta med barna og en kake, og personalet vil gjøre resten.

Tips og advarsler

  • Kontroller hver keramikkstudio for en spesiell halvdel prismaling dager, klasser og teknikk workshops. Hvis du har et spesielt design du liker å reproduseres, tilbyr de fleste studioer kunstnere som kan tilby denne tjenesten mot et gebyr.
  • Du trenger ikke å være en kunstner som liker å designe og male ditt eget keramikk. Å besøke en gjør-det-selv-leire kunststudio er en god måte å finpusse kreativiteten din mens du lager en enestående gave eller legge til et utvalg i hjemmet ditt. Best av alt, du trenger ikke å lagre maling eller rot med et keramikkhjul hjemme, siden studioet gir alt materiale og til og med branner og glaskerer brikken.