Hvordan lage et kritisk kunstsamarbeid

 

Produser interessant kunst med et kritisk kunstsamfunn.

1.

Vedta et sentralt tema for ditt kritiske kunstsamarbeid som er bærekraftig i løpet av det neste tiåret. De fleste ensembler velger politiske og sosiale forhold som fattigdom, hjelpemidler og demokrati som er bred nok til ulike kunstneriske prosjekter.

Rekruttere artister, programvareutviklere og politiske aktivister for å skape en dynamisk kritisk kunst ensemble. Ditt ensemble trenger å ha et mangfoldig sett med ferdigheter og erfaringer som gir kreative fortolkninger av sosiale problemer.

3.

Utform et enkelt nettsted for ditt kritiske kunstsamarbeid som forklarer kommende skjermer , arrangementer og installasjoner. Denne nettsiden skal inneholde lenker til publikasjoner, sponsere kunstgallerier, stipendiatleverandører og bookingagenter for å opprettholde åpenhet om organisasjonens aktiviteter.

4.

Tilby en stor del av gruppen din s inntekt til forsyninger og utleie plass til ditt kritiske kunst ensemble. Medlemmer som søker etter arbeid, bør finne stillinger med kunstforsyningsbutikker, maskinvareforretninger og gallerier for å få rabatterte priser på forsyninger og mellomrom som trengs for ensembles prosjekt.

5.

Fokusere din tid og energi på å fylle ut stipendapplikasjoner til museer og universiteter som tidligere har behandlet kritiske kunstsamlinger. De store finansieringsorganisasjonene vil typisk stå på finansieringsprestasjoner, teaterforestillinger og multimediepresentasjoner som anses kontroversielle. kunne finne små tilskudd fra moderne kunstmuseer, frie talesamfunn og universiteter som mesterer retten til fritaksuttrykk.

6.

Kultiver kontakter på lokalskoler og juridiske klinikker som tilbyr pro bono-tjenester før du fullfører ditt første kritiske kunstprosjekt. Mange ensembler kjemper fra prosjekt til prosjekt på grunn av juridiske utfordringer over upassende bruk av språk, materialer og offentlige rom.

p> Utfordre deg dine ferdigheter som kunstsamarbeid ved å endre skalaen og detaljene i gruppens prosjekter. Start med en enkel publisering som fremhever kjerneproblemet ditt og eskalere denne meldingen med DVDer, statuer og gigantiske offentlige displays som tvinger seerne til å konfrontere alvorlige problemer.

Tips og advarsler

  • Utvid ensembles konfronterende tilnærming til kunst med guerillaannonsering i offentlige rom. Kritiske kunstsamlinger er kjent for bruk av protester, slitende bilder og videoer for å fordype seere i prosjektets melding.
  • Ta kontakt med samfunnets regler for bruk av offentlige rom for å unngå bøter, arrestasjoner og rettssaker mot ensemblet. De fleste samfunn har veletablerte regler som gjelder for arrangementer med et betydelig antall mennesker for å beskytte den offentlige sikkerheten.
  • Flytt fra ett medium til et annet med hvert prosjekt for å unngå forutsigbarhet i ditt kritiske kunstsamarbeid. Ensemblet bør se på forskjellige medier som lerret, video og skala modeller for å vise de samme visningene fra forskjellige vinkler.
  • Diskuter gruppen din s ukonvensjonelle tilnærming til prosjektet ts før du godtar planleggingsforespørsler fra skoler, offentlige kunstorganisasjoner og enkeltpersoner. Disse diskusjonene kan redde disse gruppene forlegenhet og unngå bortkastet tid og penger for gruppen din ved å unngå misforståelser.
  • .
  • Begrepet 'kritisk kunst' innebærer et bredt spekter av kunstneriske bestrebelser, inkludert protester, multimediaskjermer og tradisjonelle installasjoner knyttet sammen av en følelse av sosial bevissthet. Grupper som Critical Art Ensemble og Carbon Defense League foretrekker begrepet 'taktiske mediautøvere' når de utfører verk av kritisk kunst. Hver kunstner som er interessert i å samle et kritisk kunstsamarbeid, må tenke på gruppens sminke, finansiering og oppdrag før man starter det første prosjektet.