Slik bruker du et nettbasert fotobibliotek for å stille virtuelle modeller for kunstverk

 

1.

Lag en grov skisse. Før du logger deg på internett for å få tilgang til et nettfotobibliotek, ta et øyeblikk å lage en skisse av ideen din. Enten du bestemmer deg for å lage en skisse av en person, et objekt eller et abstrakt konsept, hold skissen enkel. Unngå å legge til detaljer. I stedet bare illustrere et skjelett av ideen din.

2.

Last opp skissen din til en digital fotoredigerer. En enkel måte å gjøre dette på er å ta et bilde av skissen din med et digitalkamera, og last deretter opp bildet direkte til bilderedigeringsprogramvare. Du kan imidlertid også bruke en skanner til å konvertere skissen til et digitalt bilde.

3.

Forbedre skissen med bilder tilgjengelig fra et Google bildesøk. Googles nettfotobibliotek er gratis og enkelt å bruke. Bare velg 'bildesøk' fra Googles søkemotorinnstillinger, og skriv inn et søkeord som 'øye' eller 'hår'. Du vil umiddelbart bli presentert med sider med resultater. Når du har funnet et bilde som passer til dine behov, åpner du bildet og lagrer det som en fil eller kopierer den. Senere åpner du det i bildeditoren i et eget vindu fra skissen din.

4.

Endre størrelsen på alle bilder som ble funnet gjennom Google-søk, slik at de samsvarer med skalaen på skissen din. Mens et lagerfotobibliotek kan hjelpe deg med å finne bildene du trenger når du lager din virtuelle modell, må disse bildene stilles sammen på en måte som er fornuftig for øyet. Dermed spenderer du tid på å endre størrelsen på bildene om nødvendig. oppmerksom på at størrelsesprosessen ikke er en eksakt vitenskap, så bruk fantasien din til å avgjøre om bildene du kombinerer skal samsvare godt sammen i ditt ferdige produkt.

5.

Gjør bruk av bilderedigeringsverktøy for å endre egenskapene til bildeelementene dine. Ansiktsegenskaper som du kopierer og limer sammen, ser sjelden ut til å være kompatible med mindre du går den ekstra milen og endrer forskjellige fargetoner for å overholde en standard. I tillegg er andre verktøy for retusjering av bilder veldig praktiske å gjøre deg kjent med. Verktøyet for flekk og sløring er uunnværlig. Transform verktøy som rotere, beskjære og perspektiv er også svært nyttige.

6.

Kombiner alle elementene du bruker i en sømløs helhet. En av de største hemmelighetene for å kombinere disse elementene er å forstørre lerretet ditt og jobbe med individuelle deler av din virtuelle modell. Faktisk, hvis du vil legge til detaljer som øyenvipper, kan du ta et skjermbilde av et forstørret område av bildet, og deretter begynne arbeidet på skjermbildet i et eget vindu. Dette vil tillate deg å bruke finere penselstreker enn du ville kunne hvis du bare jobbet på det forstørrede området i den opprinnelige filen. Senere kan du transplantere dette forbedrede skjermbildet i det opprinnelige arbeidet.

7.

Bruk kunstneriske forbedringer til bildet ditt, enten digitalt eller for hånd. Etter at du har fullført din virtuelle modell, kan du også legge til en atmosfære ved å plassere modellen i forgrunnen av et bakgrunnsbilde. Videre kan du benytte deg av avanserte verktøy for retusjering av bilder, for eksempel filtre, mønstre eller gradienter.

Tips og advarsler

  • Meget få mennesker har fotovennlig ansikter, så vær ikke redd for å legge til feil som kviser, porer eller rynker mot ansiktene til de virtuelle modellene. Det gir dem en jordnær kvalitet, og hjelper seere å forstå at feil er ment å bli verdsatt heller enn skjult.
  • For å unngå problemer med brudd på brudd på opphavsrett, sørg for å lage kreative bruksområder av bildene du lapper sammen for å lage din modell. Søk etter å lage et helt originalt kunstverk, montert med fantasien din som mye som med verktøyene som er tilgjengelige gjennom et Google-bildesøk.
  • Tidligere ville kunstnere søke over hele verden for å finne en perfekt museum. I disse dager kan en kunstner lage sin egen mus hvis hun gjør smart bruk av en digital fotoredigerer og et lager fotobibliotek. Bevæpnet med disse to verktøyene, kan hun lage en virtuell modell, samlet fra bilder av ansiktsfunksjoner eller menneskelig anatomi som er offentlig tilgjengelig i Googles online fotobibliotek. Ved hjelp av bilde retusjeringsverktøy kan en kunstner kombinere en håndfull ikke-relaterte bilder til et originalt kunstverk.