Hvordan lage Bakgrunnsdekselrammer

 

1.

Velg et ark med tapet som er større enn rammen din. Legg generøst lim på forsiden av rammen for å dekke de fleste områder. Vri rammen over og legg den på baksiden av tapetarket, trykk ned for å sikre den. Med saks, skjær bort overflødig tapet, men legg nok til å dekke rammen og en del av ryggen. Fest biter av dobbeltsidig tape rundt baksiden av rammen. Brett tapetet på alle sider fra forsiden til baksiden og fest den med båndet. Legg små kutt rundt hjørner av tapetet, brett stripene over og fest dem til baksiden av rammen med båndet.

2.

Klipp en 'X' inn i midt på rammen for å lage fire trekanter i åpningen. Brett hver trekant fra forsiden til baksiden gjennom åpningen og kryss inn i innsnittene der et bilde ville gå. Klipp av overskudd og fest stykkene til innsiden av rammen med dobbeltsidig tape. Dekk baksiden med et tapet som er mindre enn rammen, og fest det til rammen med dobbeltsidig tape for en fin finish.

3.

Når du ' ve fullført rammen, klipp ut et komplementært bilde fra en annen bakgrunnsbilde og sett den inn i rammen. (Bildet viser et trekutt av en fugl tatt fra en annen bakgrunnsbilde.) Du har nå laget et interessant kunstutstyr du vant finner du i et hvilket som helst galleri.

Tips og advarsler

  • Bakgrunnseksempler gir unik kunst i seg selv og er perfekt for innramming.
  • Bruk bakgrunnsbilde til å dekke matter (innrammer i rammer) for en interessant effekt.
  • Legg til side om lag 30 minutter for dette prosjektet, som er lett å tilpasse seg en rekke temaer. Bakgrunnsdekkede rammer gjør gode gaver.
  • Du kan forvandle en vanlig treramme til et vakkert skjermstykke med luksuriøst tapet. Mange dekoratører, maskinvare- og tapetbutikker er glade for å gi bort utgåtte prøvebøker som gir deg det materialet du trenger. Papirene er av utmerket kvalitet, og designene er inspirerende.