Hvordan selge til en bæregård

 

1.

Ring flere bergingsanlegg for å se hvilken som tilbyr den beste prisen. Mange meter betaler et beløp per pund i stedet for et fast gebyr. Spør om de inkluderer gratis slepingstjenester. Hvis beløpet er for lavt, gjør et nytt forsøk på å selge kjøretøyet for deler gjennom en lokal avis, oppbevar oppslagstavle eller bilhandelsmagasin.

Ordne henting av kjøretøy. Ha alle nødvendige papirarbeid klar, for eksempel kjøretøyets tittel, bilde ID og salgsregning, hvis tilgjengelig. Noen meter vil ta kjøretøy med manglende eller ufullstendig papirarbeid, men vil gi deg et langt lavere beløp enn om du har bevis på eierskap.

3.

Få betalt. Noen meter vil betale deg når du kjører bilen. Andre vil få deg til å komme i person til gården før du betaler. Gratulerer deg med å bli betalt for å hjelpe miljøet og redusere deponi.

4.

Gi en hentingstjeneste. Hvis du har en lastebil med eller uten tilhenger, kan du bruke den til å hale søppel for andre i samfunnet ditt. Lei en lastebil eller trailer hvis du skal tjene mer penger fra bergingen du samler enn kostnaden av leiebilen. Noen mennesker vil bare kvitte seg med store apparater, maskiner eller søppelautos.

5.

Få ID, regningsregninger og kopier av titler før du godtar å hente biler eller utstyr .

Tips og advarsler

  • Selg brukbare deler før du redder hvilken som helst bil eller maskin, med mindre redningsverftet forteller deg at varen skal være intakt.
  • Vær forsiktig. Få ID, titler og regninger for salg for alt du tar.
  • Selge til en bergingsgård er det siste skrittet i å tjene penger fra pre-eide biler og maskiner. Hvis et kjøretøy er i dårlig stand til å selge intakt, kan du ta kjøretøyet til en bæregård. Noen bergingsanlegg vil at alle delene fortsatt skal være på kjøretøyet. Andre har ikke noe imot å kjøpe det som er igjen etter at du har solgt noen av delene. Når de er kjøpt, blir høstede biler først kannibalisert for noen bruksmuligheter, så solgt til metallfabrikanter, glassprodusenter og plastfabrikanter for bruk i deres produkter.