Hvordan tegne Samurai Jack

 

1.

Finn midten av papiret. Bruk en veldig lys blyant for å tegne en linje fra det øverste venstre hjørnet av papiret til nederst til høyre på papiret. Tegn en annen linje fra øverst til høyre til nederste venstre side av papiret. Krysset er midtpunktet hvor du skal tegne Samurai Jacks hode. Tegn en kort, horisontal linje gjennom midten av de kryssede linjene. Bruk en lys blyant for å gjøre dette. Ikke trykk hardt. Du vil slette disse retningslinjene senere.

2.

Tegn en veldig kort horisontal linje litt under den første horisontale linjen. Du har nå en guide for øynene og nesen. Tegn en mellomlang lengde linje under nesen retningslinjen. Dette er Samurai Jacks munn. Tegn to vertikale linjer - en på hver side av midtpunktet av tverrsnittet. Disse linjene danner kontur av Samurai Jacks hoved. Tegn en horisontal linje, litt mindre enn bredden på øyelinjelinjen og i en avstand fra munnlinjen ved to ganger avstanden fra øynene til munnen. Forholdet avhenger av hvor stor du trekker øyelinjer og kontur for hodet.

3.

Tegn en horisontal linje omtrent 1/4 tommer eller så under kjevelinjen /hake. Gjør denne linjen litt bredere enn sidene av hodet. Denne linjen markerer startpunktet for kragebredden og skuldrene. Husk å bruke en lyspenn for å tegne styrelinjene.

4.

Tegn en horisontal linje over øynene. Denne linjen vil være i avstand fra øynene lik avstanden til munnen til øynene. Tegn en liten hårknute / ponyhale fra toppen av hodet til litt over hodet. Den enkleste måten å tegne hårknuten på er å tegne en zigzag eller lynboltform. Alternativt tegner du en liten vinkeld triangle med en horisontal stang gjennom midten.

5.

Mål lengden på hodet, topp til bunn, og legg deretter linjalen på snipp. Bruk samme måling du tok fra hodet for å markere et punkt under kraveveiledningen. Tegn en horisontal linjehøyde som er omtrent den samme bredden som krageretningslinjen. Tegn en annen horisontal linje over linjen du nettopp har laget. Du har nå sash eller linning for din Samurai Jack tegneserie. Tegn en stor Y over sashen, slik at bunnen av Y berører sashen, og toppen av Y møter kragen i skulderbredde fra hverandre.

6.

Tegn halsen linjer med en middels blyant. Disse linjene er ment å være permanente, så sørg for at du får den vinkelen du vil ha.

7.

Tegn kontur på skuldre og armer som en linje på hver side. Bøy denne linjen litt ut. Tenk silhouetten til en paraply mens du tegner disse linjene. Ta blyanten innover, like under rammen. Tegn to parallelle linjer litt lenger fra hverandre når de trekkes vekk fra rammen. Disse linjene danner kroppen. Du bør nå ha konturen til hodet, nakken, kroppen, armene og beltet.

8.

Tegn omrisset for håndleddene og hendene. Hendene trekkes i en nedadgående posisjon og vises klar til handling. Visualiser i tankene en cowboy klar til å tegne skytevåpen i et øyeblikk. Det er Samurai Jack-holdning. Hendene kan tegnes som et oppreist brev Y. Visualiser to stemmegaffler, og trekk deretter hendene slik at de ligner på din visualisering. Trekk forsiktig ut de enkelte fingrene - tre eller fire fingre synlige om gangen på hver hånd. Tegn Jack's hender slik at de bare er litt kortere enn lengden på hodet ved sammenligning.

Lukk Samurai Jacks kontur ved å tegne en linje fra hver ende av kroppsretningslinjene. Tegn en linje som kommer ut fra bunnen av kanten av Samurai Jack's kimono klut. Bøy linjen ut og tilbake til himmelen for å danne en fot. Gjør det samme for det andre, men legg foten ut i en vinkel litt vekk fra kroppen. Dette gir samurai tegnet utseendet på en forberedt kampstilling. Gå tilbake og firkant ut føttene litt etter behov med blyant og viskelær. Mørk føttene med en tung blyant etter at du har oppnådd ønsket holdning.

10.

Tegn sverdets kontur. Samurai Jack trekker aldri ut sverdet, med mindre han skal bruke den. Tegn Samurai Jacks svärd i skjulet på høyre side (hans venstre). Overdrive lengden på sverdets hilt. Gjør håndbeskyttelsen en liten rektangelform, litt vinklet slik at den ser ut som diamantformet. Tegn håndbeskyttelsen like under armhulen, og til siden av rammen. Tegn det kappede bladet bak Samurai Jacks høyre side (venstre på papiret). Begynn med å tegne et tynt rektangel i vinkel mot kroppen, parallelt med tverrlinjen øverst til høyre på siden til nederst til venstre på siden. Litt bøy skeden for å gi det et mer realistisk utseende for en samurai-buet blad. Tegn noen X-merker langs sverdet. Dette vil gi sverdet et innblikk i innpakket klut eller skinnbundet tekstur.

11. Dra ut bølgete linjer på kimono og sash. Dette legger til dybde og tekstur til kimono. Tegn tær og bølgete linjer for sandaler og føtter.

12.

Fullfør Samurai Jacks ansikt ved å legge til ansiktsegenskaper: mandelformede øyne, neselinje, uttrykk i munnen, kontroller øyenbrynene og buede øyenbryn og halvcirkler for ørene like under øynene. Legg mørke elever med den tyngste blyant du har, vanligvis en B-blyant. Den sistnevnte vil legge til alvor i uttrykket for din Samurai Jack-avatar.

13.

Tegn en M-form for håret på Samurai Jacks hoved. Farge i volumet med en svart-farget blyant. Mørk øyenbrynene også. Farge i sverdets kappe svart. Gjør hiltet rutet, men mørkere enn hiltet slik at sverdens hilt vises nærmere forsiden av tegningen. Mørkere farger vil gi tegningen utseendet til å være nærmere. Farg sandalerne mørke svart for å få føttene fremover, og gjør holdning til Samurai Jack mer solid. Mørk noen rynker på sashen og legg til flere rynker for å gjøre rammen ser robust ut.

Tips og advarsler

  • Bruk mørke nyanser til forgrunnen din, og bruk lyse nyanser for bakgrunnen din.
  • Den navnløse krigeren kallenavnet u0026 # x201C; Samurai Jack u0026 # x201D; er et tegneseriefigur i et kinoområde for å hevne mordet på sin familie og ødeleggelsen av sin fars imperium. En inspirerende figur, Samurai Jack, slutter aldri å oppsøke den onde demonen Aku. Tegning Samurai Jack er lett i utseende, men å få den rette stillingen og holdningen i karakteren er en utfordring. Ved å følge noen trinn for kontur, måling, tekstur og dybde, vil det bli en fryktløs og slående pose i din avatar av krigeren Daimyo, Samurai Jack, som er bundet til å sende rystelser ned over den forrevne ryggraden til den beryktede skurken Aku.