Hvordan selge en ødelagt bil

 

Slik selger du en ødelagt bil

1.

Kontroller skaden som oppstod i bilen under vraket. Du kan ikke selv gjøre dette. Du må kanskje ta den til bilreparasjonsmannen din og få ham til å evaluere bilen.

2.

Reparere alle større skader som påvirker bilens kjøreegenskaper eller Sikkerhets egenskaper. Hvis du ikke kan gjøre det selv, må din mekaniker gjøre reparasjonene for deg. Hold orden på alle kostnadene.

3.

Oppnå en bergingstittel, om nødvendig. ødelagt bil, som har blitt ansett som et totalt tap av et forsikringsselskap, må nå ha en skriftlig bergingstittel i stedet for en klar tittel. Hver stat har sin egen metode for å skaffe disse. De fleste stater krever at den ødelagte bilen undersøkes av en motorvei Patrol Officer for sikkerhetsspørsmål. Hvis bilen passerer, vil offiseren gi deg en erklæring som gjør at din lokale tittelavdeling tillatelse til å gi deg en bergingstittel. De fleste lokale avdelinger for motorvogner kan informere deg om statens regler og regler på å skaffe en bergingstittel og prosessen.

4.

Annonser at du selger bilen. Sørg for å fortelle alle potensielle kjøpere at bilen har blitt ødelagt, og hvis det er en bjelke eller klar tittel for bilen.

5.

Skriv eierskap til den personen som er enig til din pris. Denne prosessen må gjøres foran en notarius, og både kjøper og selger må vise bevis på identitet.

Tips og advarsler

  • Vær ærlig når du selger hvilken som helst bil, spesielt en ødelagt bil.
  • Beregn hvor mye det vil koste å reparere bilen til en egnet kjørebetingelse. Hvis det koster for mye, kan det hende du vil selge bilen for deler.
  • Hvis du selger bilen til et skrin, trenger du ikke å skaffe en bergingstittel for bilen
  • Biler som har bjærkningstitler er ikke verdt så mye som de med klare titler. Vær oppmerksom på dette når du vurderer å reparere bilen.
  • Mest alt er salgbart, dette inkluderer en ødelagt bil. Selvfølgelig, tilstanden den ødelagte bilen er inne spiller en viktig rolle i hvordan du går om å selge den. Dine viktigste valg er å reparere det og deretter selge det, selge det til en person for deler, selge den til noen som har evnen til å reparere den eller selge den til en garasje for en liten pris. Men som med alt du selger, er det viktige skritt du må ta under og før prosessen.