Hvordan tegne en Capuchin Monkey

 

1.

Fokuser først på øynene, som er apenes sterkeste funksjon. Tegn to mellomstore orbs med en tykkere bly, for eksempel 2B. Legg et øye mellomrom mellom to. Spor øyeformen lett med en 2H-blyant for å gjøre det virke tredimensjonalt. Slett bort eventuelle merker.

2.

Nå legger du til nesen og munnen. 2B-området for å tegne den svarte massen under øynene for nesen og deretter med samme blyant, tegne munnen, som alltid ser ut til å bli skrudd ned i en pute.

p> Sett nå resten av apenes hode ved hjelp av en 2H-blyant. Legg merke til hvor du skal mørke områder. Husk at apenes anatomi er nesten som et menneske, men ikke helt. Bruk lette linjer til å vise furrige områder, som på toppen av hodet og bunnen.

4.

Begynn å sette de siste detaljene på apen. Alternativ mellom 2H og 2B for ulike effekter, som mørkere pels i enkelte områder og lettere i andre. Sørg for at anatomien er riktig.

Slett eventuelle avstrykningsmerker du ser, stram opp alt som passer deg og tegn deretter tegningen.

Tips og advarsler

  • Se på bilder av kapukiner og bruk dem som referanse.
  • Hvis det er en zoo i nærheten, kan du prøve å tegne dem der. < / li> Capuchinaber er mest kjente som apekatter som følger med orgelslipere. De har dukket opp i mange filmer, inkludert en berømt sving i 'Raiders of the Lost Ark', hvor apen forsøkte å forråde blykarakter Indiana Jones. Denne opplæringen vil vise deg hvordan du tegner denne apen.