Hvordan tegne moderne manneklær

 

1.

Søk på nettet eller i menns magasiner for moderne trender av menns mote. Dette vil være et godt verktøy for å referere når du begynner å tegne ditt moderne mannlige klær (se Ressurser nedenfor).

2.

Begynn med å skissere en rask oversikt over en mannlig figur. Husk at mote tegning er rask og ikke understreker detaljene i menneskets figur, hovedfokus er klærne og hvordan det faller på kroppen.

3.

Tegn inn Utsiden av klærne. Start med skjorten. Tegn enten korte rektangulære former for korte ermer eller lengre rektangulære former for lengre ermer. Tegn en firkantet figur på hannens torso for skjorten. Legg til knapper og / eller et design på skjorten. Du kan også legge til en krage ved å tegne to former langs halsen som ligner en lang, tynn trekant, med tykkere enden på forsiden og den tynnere enden på sidene og på baksiden av nakken. Trekk deretter bunnene og skoene. Tegn bunnene ved å tegne to større rektangler på mannens ben. Legg til skoene ved å tegne to rektangler og forme formen til en jevn halvcirkel på forsiden av skoen. Deretter, på baksiden av skoen, sletter rektangulens øverste linje og gjør det nærmer seg bunnlinjen. Dette vil da gi illusjonen om at skoen har en liten hæl, som du vil se på menns sko. Tegn i alt tilbehør som han kanskje har, for eksempel solbriller, en pose eller en lue.

4.

Tegn i detaljene på klær og tilbehør. Sørg for at klærne viser flekker og så mye detaljer som mulig, slik at betrakteren kan se hvordan den passer på en person.

p> 5.

Bruk mye farge for å forbedre bildet. Mote handler om farge, så du må vise det med tegningen. Gjør det åpenbart for seeren hva er det sterkeste klæret ved å lage et design på det eller gjøre det mer levende. Lag bildene dine til seeren, fordi mote er veldig flamboyant, så arbeidet ditt må være like bra.

Mote har alltid vært høyt, og det virker som om det bare blir mer livlig når tiden går videre. Både kvinnelige og mannlige moderne klær er morsomme å lage og tegne. Det er ikke vanskelig å tegne mannlige klær, du trenger bare å bruke ditt kreative sinn og være spesielt oppmerksom på detaljer. En mote referanse er også et svært nyttig verktøy når du lager moderne mannlige klær.