Slik bruker du kajakk til kamskjell

 

1.

Kontroller alt utstyret ditt før du går. Pass på at du ikke har hull eller dype målere i kajakken din, og at kajakkpadlen din låses sammen. Pass din dykkemaske sikkert og komfortabelt. Pass på at det tetter under nesen og rundt kinnene. Fest snorkelen til masken din for å holde Det er sikkert å finne. Finn et par robuste hansker. Bruk en liten, slitete maskepose om størrelsen på en plastkoffertpose for oppbevaring. Hvis du har på deg, må du sørge for at de er tettsittende, men ikke ubehagelig tette.

2.

Det viktigste redskapet er ditt dykkflagg. Slik signaliserer du til båtfolk at svømmere er i vannet og for å unngå området. Det må være synlig hvert sekund som noen er under vann. Ikke telle på å høre eller se kommende båter.

Slik viser flagget varierer. Noen fester flagget til en skumbas slik at det flyter. Andre fester flagget til kajakken selv. må slepes bak svømmere og fremtredende vises.

Hvis Coast Guard eller park tjenestemenn finner dykkere uten flagg vil Jeg er slutten av dagen i vannet.

3. Når du treffer vannet, unngå åpne sandede områder som kamskjell feed og leve i sjøgress. Masse kamskjell kan bli funnet 2 til 3 fot under overflaten. Når du finner et område, skyv av kajakken i stedet for å gå rett ned siden mange sjøkrittere begraver seg i sanden.

Svøm jevnt og rolig gjennom vannet for å unngå å røre opp silt. Åndedrett gjennom en snorkel gjør at du kan holde øynene dine nede, og ved å feste snorkelen til masken din, holder den den på plass når du må spytte den ut.

Kamskjell er gjenkjennelige av deres riflete skall og er lett å hente. Hvis du slipper en, ser de på å prøve å scoot unna er en godbit. Ikke bekymre deg, de vant 't' biter 'deg med deres skall.

Når det er tid til å forlate, kryp på toppen av kajakken din i stedet for å prøve å trekke deg inn og bla din båt.

Tips og advarsler

  • Ta med reservedeler. Ingenting ødelegger en dag som en sprakk dykkermaske i de første 10 minuttene. Hvis det ikke er nok kajakk til å padle ut, kan du ta en svømmer sammen.
  • < li> For dykkshansker, gå til den lokale maskinvarebutikken og ta noen skinnhandsker. De jobber bra og koster en brøkdel av prisen.
  • Dykk, svømmer eller snorkler i havet selv er dumt. Det er ulykker som skjer. Ta med en kompis eller tre.
  • Kontroller statlige og lokale bestemmelser for scalloping sesongen, samt samlegrense per person.
  • Vær forberedt på å se havet. Krabber, stingrays, haier, pufferfisk, skøyter, delfiner og maneter lever alle i samme vann som kamskjell. La dem være alene, og de vil forlate deg alene.
  • Scalloping fra kajakk er en flott og sunn måte å tilbringe en dag på. Ikke bare er en dag snorkling under bølgene fantastisk morsomt, men når du er ferdig, har du en pose full av deilig kveldsmat.