Slik fjerner du en uønsket bildebakgrunn

 

1.

Det første verktøyet du bruker, er QUICK SELECT TOOL som du finner på verktøylinjen til venstre på bildeskjermen. Når du flytter verktøyet over bildet, vil det velge deler av bildet. Når du velger den delen du vil ha, må du slutte å flytte musen. Klikk deretter på KOPIER i rullegardinmenyen for å kopiere bildet til utklippstavlen.

2.

Fra FIL-menyen velg NYHET for å hente den nye filboksen. Størrelsen vil automatisk være størrelsen på bildet du kopierte. Du kan endre størrelse, fargemodus og bakgrunn fra denne menyen for den nye filen. Klikk OK når du er ferdig med å gjøre valgene dine.

3.

Velg PASTE fra FIL-menyen for å lime inn hva du kopierte fra utklippstavlen til den nye filen. Legg merke til at vi har forsettlig utelatt en pote av hunden for å forhindre at den skal airbrush den ut i postproduksjon. Vi har også fjernet all rot i bakgrunnen som forstyrrer oss fra å se på hunden.

4.

Fyll bakgrunnen med fargen på matten hunden ligger på. Vi kunne også bruke hurtigvalg igjen for å velge matte og slå den hvit. Jeg valgte imidlertid å bruke EYEDROPPER-verktøyet og velge fargen på matten. Jeg brukte deretter FILL-verktøyet til å fylle bakgrunnen med samme farge.

5.

Bildet så bra ut, men hunden ble fremdeles skissert av det opprinnelige valget. Ved hjelp av BLEND-verktøyet blandet jeg gjentatte ganger de to lagene som gjør det til en enhetlig bakgrunn. Hunden ser fortsatt like kjedelig ut til meg. Det opprinnelige bildet forteller en historie, men denne viser bare en kjedelig hund. Dette er ytterligere bevis på at bare fordi du kan gjøre noe, betyr det ikke alltid at du burde.

Tips og advarsler

  • Øv ... Praksis. ..Praktikk.
  • Bruk alltid kopier av bilder for å bevare bildearkivet ditt.
  • Jeg liker dette bildet, slik det er, men jo mer jeg ser på det, jo mer lurer jeg på hvordan det ville se ut uten refleksjon. Ville hunden bli mindre kjedelig hvis jeg ikke så ham i butikkvinduet? I denne artikkelen vil jeg demonstrere hvordan du fjerner et bildebakgrunn ved hjelp av noen verktøy i Adobe Photoshop Elements 6.0. Teknikken er ikke vanskelig, men det krever det litt tålmodighet og eksperimentering.