Forskjeller mellom en katt, en hund og en menneskelig skjelett

 

Skull

Katter og hunder har lange muzzles (lengre hos hunder enn hos katter) med å gripe og rive tenner; mennesker har en flat-faced skull og mindre spesialiserte tenner. Braincase dominerer menneskeskallen, men er relativt mindre hos katter og hunder.

Torso

Katter 'og hunder' skulderbein er utformet for å understøtte overkroppens vekt. Katter 'og hunder' fleksible spines fungerer som en suspensjonsbro, mens den menneskelige ryggraden virker som en støttesøyle.

Limbs

I motsetning til katter og hunder, kan mennesker komme over hodene på grunn av vår skulderstruktur. Humane ben er lengre enn armene, mens de hos katter og hunder er omtrent like.

Hender og føtter

Katter og hunder går på tærne mens mennesker bruker hele foten. Menneskelige hender er unike, som katter er 'uttrekkbare klør'.

Hips og hale

Fordi mennesker er bipedale, blir bekkenet rotert i forhold til katter 'og hunder'. Kosmetikken er alt som gjenstår av den menneskelige halen. Katter, hunder og mennesker har de fleste av de samme beinene, men de er vesentlig forskjellige fra hverandre. Katter og hunder, i rekkefølgen Carnivora, er mer som hverandre enn det er som mennesker.