Hvordan kjøpe vintage innrammet kunstverk fra en garasje salg

 

1.

Kontroller tilstanden til rammen. Etter hvert som kunstverket blir eldre, har rammen mer sjanse til å få noen små feil og ting. Pass på at det ikke er splittet eller bleknet hvor som helst. Sørg også for at området der rammene på rammen er tilkoblet, er robuste og vunnet ikke fra det minuttet du henger på en vegg.

2.

Vend kunstverket over og inspekter ryggen. På mange kunstverk finnes det en papirbakgrunn som bidrar til å forhindre skade, spesielt hvis kunstverket har et glass på forsiden av det. Jo eldre brikken er, jo mer tid at brikken har hatt en sjanse til å samle søppel i papirtåren. Hvis det er en tåre i papirbakken, må du kikke på innsiden av ryggen og undersøke den nøye. Denne tåre i ryggen kan tillate skitt, luft og bugs inni, noe som kan forårsake skade. Jeg tok en gang med et stykke fra et garasjesalg som hadde en revet bakside, og det endte med å ha små feil under bunnen av papiret.

3.

Undersøk forsiden av kunstverket, spesielt hvis det er under glass. Det kan være små partikler som kan snike seg inn, bli fanget av glasset og forvreng skjønnheten i kunstverket. I noen tilfeller må du se nøye ut som de kan være vanskelig å se fra en avstand. Partiklene kan samles under glasset over tid.

4.

Spør om produktets alder. Eieren burde vite hvor lenge kunstverket ble fullført for å belaste deg en pris for en vintagebit i motsetning til et nylig stykke. Hvis de ikke kan gi deg et passende svar eller det virker som om de må tenke på svaret før de sier det, er det sjanse for at det kanskje ikke er et vintagestykke, og du bør enten jobbe prisen ned eller gå bort.

Tips og advarsler

  • Ikke nøl med å påpeke feil i stykket til eieren og be om rabatt. Du bør ikke bli belastet full pris for et stykke som har noen svake feil. Eieren kan være villig til å senke prisen, spesielt hvis hun ikke merket feilen selv.
  • Vintage innrammet kunstverk er vakkert og kan være en perfekt aksent til ethvert hjem. Avhengig av hvilken type du kjøper, kan det koste deg litt penger. Garage salg er et flott sted å finne noen flotte stykker til en rimelig pris.