Instruksjoner for Tree Climbing

 

Trevalg

Folk kan tro at alt du trenger å gjøre for å klatre på et tre, griper en gren og begynner å hale vekten din, men for å klatre trygt må du ta mye hensyn til når du velger treet ditt.
Ikke velg et tre som er mindre enn 18 tommer i diameter eller har grener som er mindre enn 6 tommer i diameter. For de fleste er disse dimensjonene tilstrekkelige for å støtte en klatring, men hvis du er en litt tyngre, bør du alltid ta feil på siden av forsiktighet og velge et tre med dimensjoner som er litt større. Ikke velg et treet som er skadet eller syk, da sykdom kan forårsake svake flekker i treet, selv om du ikke kan se hele den syke regionen av planten.
Velg et tre som passer for din opplevelse og trøste med høyder, og velg en som er fri for farer som elektriske eller telefonlinjer. Andre ting du bør vurdere er om du har tillatelse til å klatre på treet (noen private eiendommer og statlige parker har regler om dette) og hvordan atmosfæren er i området (f.eks. Støy, visning).

Gear og sikkerhet

Du kan kanskje gjøre en liten klatring freestyle, men hvis du kommer til å gå opp til en avstand som det ikke er trygt å hoppe ned, trenger du sikkerhetsutstyr. Utstyr du trenger:
En tau og sele system. Tauene hjelper deg med å jobbe deg opp, og hvis du kommer til å glide, vil sele og tau fange deg.
Hansker. Disse vil beskytte din Hender fra tauene og barken. Sikkerhetsbriller. Beskyttende briller vil holde øynene fri for smuss og annet rusk som kan falle fra deg over. En hjelm. Hodetelefoner vil Beskytt hodet mot eventuelle fallende rusk og beskytt mot hodeskader og hjerneskade hvis du faller.

Teknikker

Det er to hovedteknikker brukt i treklatring med tau og har nesses. Den første bruker et enkelt tau, og det andre bruker to. Hvis du er nybegynner, bruk et dobbelt tau. Dobbelttauet er lettere for amatørklatrere og passer bedre til trær som løk og eik som ikke blir høyere enn 100 fot. Bruk enkeltteteknikken til trær som redwoods eller graner som kan vokse over 300 fot.

Trening

Du kan henvise til utstyrs manualer før du starter din første klatring, men det sikrere å gjøre er å få litt trening . Tree Climbers International og andre organisasjoner tilbyr klasser og andre ressurser som DVDer som kan instruere deg på akkurat hva du skal gjøre for å være trygg på klatre. Sheril Kirshenbaum og Chris Mooney rapporterte at forsker Nalini Nadkarni hadde brukt NASA-satellitter til å anslå at det er 61 'trær per person' i verden. Mange av disse trærne er klatrebare, og alt man trenger er kunnskap om treklatring for å komme i gang.