Hvordan bygge en Paint Booth

 

1.

Finn et passende område. Du kan ha en garasje du kan konvertere til maling. I så fall vil jobben bli mye lettere. Du vil ha fire faste vegger som du enkelt kan takke plastplater. Garasjen har sannsynligvis allerede lys, så en lyskilde er innebygd. Du vil gjerne beskytte lysene fra over spray og det er det. Hvis du ikke har en garasje eller ikke vil bruke den som en maleri , fortsett deretter med følgende trinn.

2.

Bygg en messe. Ramme ut en messe i en størrelse som passer til ditt prosjekt. plasser dem sammen for å danne booth. Pass på at de er litt nivåer og at de passer i størrelse. Du vil nok bruke 2 x 4s slik at de har nok vekt til å gjøre dem stabile. Tak på noen føtter på bunnen slik at de kan stå på egenhånd. Frittstående vegger vil tillate deg å bruke en som en dør og tillate deg å koble til strengenes skjøteledninger i mellom for elektriske behov. Denne formasjonen vil tillate deg å sette opp standen når du trenger den og lagre den i seksjoner når du vil ha den ut av veien.

3.

Deksel med plast. Etter at du har testet veggene for riktig størrelse og stabilitet, er det på tide å takke plastplater rundt rammene. Dette vil holde støv ut og over sprøyte inn.

4.

Beslut på et gulv. Hvis du ikke bryr deg om bakken der standen skal stå, gjør ingenting. Hvis du vil beskytte området, vil noen få kryssfiner gjøre jobben.

5.

Arbeid på taket. Når veggene er på plass, kan du bruke en stige til å takke plastplater over toppen. Dette vil best bli gjort med en venn som kan hjelpe strekke seg over. Hvis kabinen er for stor til å strekke plasten over, så bygge en ramme for å plassere på toppen og deretter dekke rammen med plast. Bare gjør takrammen litt større enn kabinen. Fest deretter noen vinkelbøyler for å holde den nede.

6.

Lys opp. Hvis sollys ikke vil gjøre trikset, bruk så noen bærbare lys på stativ. Lyset står sammen med veggene og taket som er montert i seksjoner, gjør det enkelt å sette opp og rive på malingboksen din.

Tips og advarsler

< li> Har mange ekstra materialer til stede ved feil og feilberegninger.
  • En messe som den som er beskrevet i denne artikkelen, er kun sporadisk maleri. For pågående faglig maling arbeid, må du bygge en messe som krever de riktige tillatelsene og kravene fastsatt av din egen by. Kodene vil variere avhengig av hvor du bor.
  • Bruk alltid passende maske og klær når du slipper eller maler.
  • Hvis du setter opp lys i kabinen, vær sikker på at de ikke er for nær plastplaten eller andre brannfarlige materialer. Slå dem av når de ikke er i bruk. Ikke la standen være uten tilsyn med lysene på.
  • En malingboks har to hovedfunksjoner - for å holde støvpartikler ut og holde maling over sprøyten inn. For å oppnå en uberørt finish, er et isolert område der man skal male et must. Ta en titt på de følgende trinnene for å lære å bygge en malingboks.