Hvordan bygge et kunstig fiskrev

 

1.

Rådfør deg med forskere og spesialister om hvilken dybde du skal plassere materialene på, basert på miljøet du planlegger å plassere dem i, og gjør noen felttester på stedet før du deltar i prosjektet , for å være sikker på at revet vil vokse ordentlig.

2.

Få tillatelse fra kommunen eller miljøbyrået før dumping. I de fleste tilfeller er dumping ulovlig, så det er viktig å få de riktige tillatelsene og tillatelsen til ditt reef-opprettelsesprosjekt før du begynner å dumpe.

3.

Samle ressurser for store gjenstander som plast, sement og metall. Prøv å kontakte store selskaper som kan ha gamle strukturer som de ønsker å rive. Tilbyr å ta disse store materialene bort fra selskapene gratis.

4.

Lei eller kjøp en stor lastebil med et mannskap av kvalifiserte personer og overfør store gjenstander til lastebilen og til en lagringsplass eller direkte til havet.

5.

Lei eller kjøp en lekter eller båt med en installert kran.

6.

Overfør materialene til båten og ta båten ut til sjøen til stedet du vil bygg det kunstige revet.

7.

Overfør materialene i vannet i et klyngemønster. Grupper de dumpede materialene så nært som mulig.

h4> Tips og advarsler

  • Når materialene er dumpet, må du vent et øyeblikk for å se resultater. Organiser regelmessige dykkerexpedisjoner med kvalifiserte forskere for å studere revet og dyrelivet når det utvikler seg.
  • South Carolina bruker disse kunstige revmaterialene: stål- eller betongbroer, betongrør, ståltankplattformer, nedladet militær fly og gamle interkontinentale ballistiske raketter.
  • En måte at undergrunnsrevene er av, skapt av den midtre atlantiske kysten, er ved å dumpe New Yorks gamle tunnelbanevogner, rundt 1300 tunnelbanevogner har blitt sunket. / li>
  • Sørg for at de store konstruksjonene ikke inneholder skadelige forurensninger, da dumpning av skadelige materialer i havet vil skade miljøet.
  • Sørg for at du har nok penger til å fullføre prosjektet, eller du vil bli sittende fast med en stor mengde materiale og ingen måte å få det ut til sjø for å dumpe.
  • Reef blir ødelagt med en utrolig hastighet av ødeleggende fiskemetoder og generelt skade på økosystemet. Beskadigede eller døde rev kan føre til utarmet fiskebestand. Det kan ta lang tid for et skadet rev å gjenopprette. En måte at menneskeheten kan hjelpe fisken, og begynne å forynge deres habitat, er å skape kunstige fiskerev.