Hvordan male en bilkranett

 

1.

Fjern motorhetten fra bilen og legg den på en sikker overflate.

2.

Fjern eventuelt krom eller emblem, hvis det er mulig . Bruk maskeringsbånd på noen krom, emblemer eller gummi som ikke kan fjernes.

3.

Sand med 320 sandslipe. Sand i samme retning så mye som mulig. Sand grundig ned til metallet. Sørg for at noen skinnende områder med klart pels og / eller gammel maling er fjernet helt. Bruk 320 grit sandpapir på alle områder som er for små til slibekloss.

4.

Våt en Scotch Brite-skurepute og gjør en endelig gnidning av hjelmen. Gå over hele overflaten med en våt Scotch Brite-pute, gni i samme retning som du gjorde med slipeblokken.

5. Skyll kjelettet grundig og tørk med en skjelett eller et mykt bomulls håndkle. Kontroller hvert kvadratcentimeter på jakt etter noe klart pels eller gammel maling. Hvis du finner noe, sand med sandblokken til helt fjernet. Tørk hele hjelmen ned med klutkluter og flytt den inn i støvfri maleri.

6. Spray et lett primerlag på din motor. Hold sprøyten til enhver tid, og prøv å holde sprayen så jevn som mulig. La primeren tørke og spray deretter på et annet veldig lett primerlag. La tørke grundig. Sprøyt et lag med bilmaling på kjøretøyet og la det tørke helt. Tørk deretter forsiktig med 0000 stålull. Tørk av med en klutklut og spray et annet lag med maling. Tillat å tørke.

Spray et frakk med et klart pels på kjolen din (hold sprøyten hele tiden i bevegelse og spray så jevnt som mulig) og la den tørke. Tørk forsiktig med 0000 stålull. Tørk med en ren klutsklut og spray et annet lag klart kapp. Tillat å tørke. Tørk forsiktig med 0000 stålull. Tørk med en ren klutsklut og spray deretter på et tredje lag med klart pels og la det tørke. Motoren din skal nå se ut som rommet er perfekt.

Tips og advarsler

  • Ved polering mellom strøk med 0000 stålull, vær forsiktig og gni lett i en sirkulær bevegelse. Når du bruker en klutduk mellom strøk, må du alltid bruke en ny klut hver gang for å unngå mulighet for mikroskrammer i din finish.
  • Maling av bilens motor krever mye forberedelse og deretter et rent, støvfritt miljø for selve maleriet. Bygg om nødvendig et enkelt kabinett med vegger laget av draperte plastfolier som er store nok til å holde deg, din bil ' s motorhjelm og spraymaling utstyr.