Tips om å skrive en personlig journal

  Folk skriver og holder tidsskrifter av flere årsaker. Noen bruker det som en måte å huske viktige hendelser i sine liv, og noen bruker det som en måte å få sine tanker og følelser på. Det er også kreative skrivbøker, hvor folk tar opp poesi eller ideer til annen skriving. Uansett årsak, bruk de mange kreative verktøyene som er tilgjengelige for å gi den din egen personlige stil.

Velge en journal

De fleste varehus og bokhandlere selger en rekke tidsskrifter som du kan velge. Noen er solidt bundet, som en vanlig hardback-bok, og de er robuste; Det er imidlertid en spiralbundet tidsskrift, som er litt mer fleksibel når det gjelder kreativitet, men sider kan ikke legges til. Det andre alternativet er å lage din egen journal ved å velge et tre-ring bindemiddel og legge til sider etter behov. Når du velger din journal, bør du vurdere hvilken type journal du vil ha. Hvis du for eksempel har en minnetidskrift, kan du inkludere minnesmerker, som vil gjøre enten en spiralbundet eller tre-ring bindemiddel journal ideell.

Skrivverktøy

Det finnes flere forskjellige typer penner å velge mellom, og igjen, typen du velger, avhenger av hva slags journal du skriver. Det finnes vanlige ballpoint penner for grunnleggende skriveformål, og hvis du vil gi din skrive en mer stilig stil, velger du en kalligrafi penn. Hvis du er bekymret for å gjøre feil og ønsker at journalen skal være spesielt pen, velger du en blyant i stedet for en penn. Ytterligere materialer som skal brukes, er limpinner for å legge til mementoer, dekorative klistremerker for å kle på en side eller bidra til å uttrykke en tanke, og hvite ut, hvis du bruker en blekkpenn.

Skriv i din journal

Avhengig av journaltypen, skriv inn den på forskjellige tidspunkter. Hvis du har en journal for å registrere tanker og følelser, skriv inn et stille sted hvor du kan tenke uten forstyrrelser. Hvis du har en minnebok, skal du bære en liten lommebok med deg for å lage notater om bestemte ting du vil huske. Sett deg deretter ned med journalen din senere og ta opp alt Følg med i journalen din så lite eller så mye du vil, når følelsen slår deg.