Hvordan lage Leaf Print Coasters

 

1.

Dekk arbeidsplassen din med vokspapir. Sørg for at det er rikelig med arbeidsplass tilgjengelig, slik at du ikke kaster opp noen underlag når du er ferdig med dem.

2.

Rull leiret ut på vokspapiret. sikker på at leiren er omtrent en fjerdedel av en tykk tykk helt over, så kutt leiret inn i firkanter som er ca. 4 tommer ved 4 tommer. Disse vil være kystnære.

3.

Når bladene er ordnet etter din smak, press dem forsiktig inn i leiret med enten hendene eller rullestiften. Hvis du bruker en rullestift, må du trykke på det veldig forsiktig slik at Ikke for å gjøre coasteren tynnere enn den allerede er.

4. Ta bort bladene fra leiret. Pass på at bladene etterlot et godt preg på leire når du fjerner dem Hvis de ikke gjorde det, må du re-rulle leiret, og deretter trykke på bladene i leiren. Hvis inntrykkene ser bra ut, kan du sette coasteren til side for å tørke. Gjenta trinn 3 og 4 for alle de andre coasters.

5.

Tillat at kysten tørker minst 24 timer. Etter at kysten er grundig tørr, beleg dem med en akryllakk for å gjøre dem vanntette. Det kan hende du trenger to lakklakker til å belegge kysten. Pass på å lese instruksjonene på lakken for å få de riktige instruksjonene. Tillat lakk å tørke flere timer før du bruker kysten.

Tips og advarsler

  • Bruk maling på leirefliser etter at de er tørre for å fremheve bladetrykk . Du kan fargelegge området rundt avtrykket for å få bladet til å skille seg ut, eller du kan farge bladet selv.
  • Vær forsiktig når du transporterer kysten, da de blir ganske skjøre etter at de er tørre. De fleste selvtørrende leire vil bryte når de tappes etter at den er tørr, så unngå å slippe kysten på en hard overflate.
  • Ta utkikk utendørs til innsiden i høst. Du kan lage dine egne fall-themed coasters ved å lage blad utskrifter i leire coasters. Disse kan gjøre gode gaver til familien, eller bare en interessant samtalebit under middagen. Coasters kan være vanntett, og farget, men du liker dem, for å få dem til å passe innredningen din.