Hvordan lage en Fall Themed duk

 

1.

Hell en liten mengde stoffmaling i en papirplate. Pass på at det er et ganske tynt lag, så frimerkene blir ikke for mettede i maling, ellers vil du ikke være i stand til å lage stemplets form på bordduken lett. Hell fargene i separate tallerkener for å sikre at farger ikke blandes og ende opp med å se gjørmete.

2.

Spred klutene ut over avis eller andre sikkerhetsbelegg for å sikre at maling ikke ende opp på gulvet eller bordet hvor du jobber. Du må alltid holde duken spredt for å forsikre deg om at kluten ikke legger seg over, noe som får malingen til å smøre.

3.

Dampskumstempler og høst faller inn i malingen Farge etter eget valg. Pass på at bare en liten mengde maling er på stemplet eller bladet, og at malingen er jevnt fordelt. Trykk forsiktig på stemplet på duken for å lage en utskrift, og løft deretter stempelet oppad for å unngå at det smøres ut skriv ut på kluten. Bladene fungerer på samme måte som frimerkene gjør, men du må være litt mer forsiktig med bladene da de vil bøye mer, og gjør det mye lettere å smøre utskriften.

4

Gjenta trinn 3 i forskjellige farger som dekker duken i stempletrykk. Sørg for å skylle av stemplet mellom bruk for å sikre at fargene ikke blandes sammen. Fortsett til duken ser ut som du vil det skal se opp.

5.

Tillat at duken tørker helt opp. Det kan ta opptil 24 timer. Prøv å ikke flytte duken til den er helt tørr. du C Legg bordduken på spisebordet ditt, dekorere det med fall-tema stearinlys og plasser matter, og nyt måltidet!

Tips og advarsler

  • Skyll frimærker og etter hver bruk for å unngå blanding av farger med maling.
  • Sett en farge i hver papirplate for å holde fargene skille og se friske.
  • Pass på å dekke området hvor du arbeider med avis for å unngå å bli maling på gulv, vegger eller møbler. Bruk gamle klær når du jobber med stoffmaling, da det ikke kommer ut av klærne lett, og vil sannsynligvis flekke.
  • Kontroller at duken er spredt til enhver tid. Dette vil sikre at den dekorerte delen ikke berører et annet område, noe som forårsaker at konstruksjonen blir ødelagt og malt for å smøre på kluten.
  • Fargen på høstbladene er integrert i å skape et høst-tema arrangement. Dette gjelder spesielt hvis du arrangerer et middagsfest, eller bare har familie over og vil gjøre litt noe spesielt. Dekorere en duk er en flott aktivitet for voksne og barn, en måte å få fargene til å falle rett til bordet ditt.