Slik justerer du en malingspistol

 

1.

Tape papp til veggen ved hjelp av maskebånd. Sett pappen på et nivå som er behagelig for deg. Det bør være like under skulderhøyde.

2.

Fest lakkflasken til pistolen, og kontroller at det er lekkasjer. Hvis du er klar, slår du på luftstrømmen på kompressoren. Start sakte. Ideelt sett vil du starte under det ideelle trykket og arbeide deg opp til det.

3.

Kontroller måleren på pistolen for å sørge for at trykket ditt er på 40 psi. De fleste synes det er mest komfortable og effektive å bruke 50-55 psi, men husk at du ikke vil overdrive det.

4.

Mål pistolen din på pappstykket på veggen. På en avstand på 8 til 10 tommer fra pappa, trekk avtrekkeren slik at luften kan strømme.

5.

Bekreft at du har pistolen i en komfortabel posisjon for din arbeidshøyde. Hvis du gjør det, må du ringe breddekontrollen til den smaleste innstillingen og trekke utløseren slik at malingen kan strømme.

6.

Øk bredden på banen din med en tomme eller så på en gang. Avhengig av prosjektet du kommer til å gjøre, vil du kunne fortelle hvor godt malingen skal dekke. Når du har sti og lufttrykk satt slik at du får god dekning og jevn strøm, er du klar til å male.

Tips og advarsler

< li> Husk å teste innstillingene hver gang du bruker pistolen. Hvis du har rengjort det ordentlig etter siste bruk, kan du ha støt dysekontrollen, uansett å justere malingstrømmen.
  • Arbeid alltid i et godt ventilert område. Bruk enten åndedrettsvern eller malerens maske for å unngå lungeskade.
  • Det er ikke nok å bare ha en malingspistol. Du må ha pistolen riktig kalibrert og justert. Ellers lar du malingen kontrollere jobben din, i stedet for å kontrollere malingen. Å få riktig malingstrøm vil kutte ned på det totale arbeidet som er nødvendig for å fullføre jobben, og kan spare deg for timer. Ved å justere malingspistolen sakte, litt om gangen, bør du kunne få både strømningshastigheten og dekningsbanen du leter etter.