Fysiske egenskaper av måltidsmasker

 

Ben

En måltidorms seks bein er alle plassert mot den fremre halvdelen av kroppen. Disse benene brukes til å gå på flate flater.

Exoskeleton

Målmormor er hvirvelløse dyr, så i stedet for å ha et skjelett på innsiden av kroppen har de en eksoskelett på utsiden som gir kroppsstrukturen. Som måltidormen spiser og vokser, vil den vokse sin eksoskelett og deretter kaste eller 'molt'.

Fargelegging

Målmormor er en lysebrun eller brunfargen. Denne fargen hjelper dem til å camouflere eller blande seg med mel og havre som de lever på og lever i.

Størrelse

Når en melorm først klekker seg fra egget, er den veldig liten - bare et par millimeter i lengde . Som måltidormen spiser, vokser og smelter eksoskeletet, kan den vokse opp til to centimeter.

Som voksen

er en matmorm metamorphasiserer i sin voksne form, som er en mørkende bille. Mørkebillet er mørkbrunt, har seks ben, og er bare ca 1 cm i lengde. Mealworms brukes ofte som et protein med høy protein for kjæledyr som reptiler, små pattedyr og fugler. Mealworms kan også være et verdifullt utdanningsverktøy for lærere som ønsker å forklare begrepet metamorfose til studenter.