Hvordan Hoard Old Cars u0026 bildeler

 

1.

Få de riktige tillatelsene fra din lokale rådhus. Det er soneringsbegrensninger i de fleste samfunn når det gjelder å lagre et stort antall gamle biler og deler. Sørg for at skjeoperasjonen din er lovlig.

2.

Kjøp, lease eller leie en trukket lastebil. Hvis du planlegger å hakke på mange kjøretøy som er gamle og ikke kjører i det hele tatt, kan det være best å få en slepebil med en flat seng på baksiden, slik at bilene i enhver form som kan forestilles, kan trekkes til hammeranlegget. Hvis du trenger spesiell kjøring eller andre tillatelser til å betjene en trukket lastebil i ditt område, skaff deg alt nødvendig papirarbeid.

3.

Gå til din lokale motorvognavdeling og finn ut hva papirarbeid du må overføre eierskap av gamle biler umiddelbart, kjører eller ikke, inn i ditt navn. De vil gi deg de riktige skjemaene du kan ta med deg hver gang du henter et gammelt kjøretøy.

4.

Annonser for gamle biler. Start med gratis annonser som plakater eller merknader på oppslagstavler rundt i byen og gjennom nettsider (se Ressurser). Si at du er villig til å slepe søppelkjøretøy, kjører eller ikke, gratis. Kontakt din lokale politimyndighet og fortelle dem at du er villig til å slepe forlatte biler for dem gratis. Legg annonser i din lokale avis eller spesialtilbud shopper som tilbyr å slepe biler gratis eller tilby å betale eiere en liten mengde for sine søpplede kjøretøy, kjører eller ikke.

5.

Hold poster av hvert kjøretøy du har på eiendommen din etter merke, år og modell. Hvis du fjerner deler fra kjøretøy, holder du oversikt over hver del du har og setter opp et system, slik at du kan finne noen deler som noen burde be om lett. Avhengig av størrelsen på operasjonen, kan det hende at deleresøkningssystemet håndteres på 3 x 5 tommers filkort, men det er mer sannsynlig at du vil sette opp et datasystem for rask og enkel identifisering av alle biler og deler i lageret ditt . Kjøpe et varelagerprogram for dette formålet.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du overholder alle miljølovgivninger, særlig når det gjelder riktig avhending av brukt motorolje og gamle dekk.
  • Bli kjent med alle de ulike typer resirkulatorer i ditt område, slik at du kan selge resirkulerbare deler til dem.
  • Det er penger å bli laget av gamle biler og bildeler. Avhengig av konkurransen i ditt område må du kanskje betale litt for bilens 'junkmetall' -verdi, men mange ganger kan du bare finne folk som er så glad for å bli kvitt en gammel eyesore gratis. Håpe gamle biler og bildeler krever at du har nok plass til å lagre gamle biler (pluss deler) og at du har alle de riktige tillatelsene.