Hvordan bli en profesjonell tegneserie i Las Vegas

 

1.

Se på tegneseriene som er mest populære i Las Vegas. Lytt til tapeter av deres forestillinger, se dem på en live konsert eller på komedie-tv og se hva som gjør dem skiller seg ut. Lytt til de typer vitser de forteller for å lære hva slags ting som får folk til å le mest.

2.

Vurder å ta komedieklasser eller workshops. Du kan lære hvordan du forbedrer scenenes nærvær, hvordan du gjør improv og leverer monologen din mer effektivt. Du kan finne ut hvilken type komedie som passer best for deg og hvordan du skal gjøre det bra.

3.

Pass på at materialet ditt er sterkt og originalt. Skriv dine egne komedierutiner og prøv å komme opp med et snakk på emner de fleste publikum kan forholde seg til. Lag vitser fra et personlig synspunkt, for eksempel å kommentere dine daglige frustrasjoner, dine mangler, dine hang-ups, rare opplevelser, datingproblemer og lignende, ting som de fleste mennesker kan identifisere med. Husk at du ikke tar for lang tid til å komme til slaglinjen, ellers vil vitsen din miste sin fart.

4.

Finn ut hvor det er åpne mic netter på lokale barer og andre virksomheter og bli vant til å utføre foran et publikum. Du lærer hvordan du gjør rutinene dine under press og får se hvordan andre reagerer på vitsene dine.

5.

Start med å gjøre konserter på amatørkomedieklubber. Mens du ikke bør forvente å få betalt for innsatsen din, vil dette gi enda større muligheter til å 'finpusse' materialet ditt og finne ut hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Når du får mer erfaring og får et resultat, vil dine spill øke, og du kan gå opp til å utføre i klubber med større rykte.

6.

Sørg for at du har en betalende 'dag' -jobb for å holde deg avstand økonomisk, til du oppnår mer suksess som en tegneserie.

7.

Flytt til områder i landet som er nærmere Las Vegas, hvor du kan utføre i klubber hvor det kan være en høyere sannsynlighet for at du blir hørt av speider på jakt etter folk med talent.

Få en agent som kan hjelpe deg med å få bestillinger.

9.

Vurder å gjøre konserter for konvensjoner. Det er mange konvensjoner som foregår i Las Vegas hvert år, og de liker å finne folk å underholde. Headliners er vanligvis for dyrt for dem å ansette, så de ser etter mindre kjente tegneserier for å fylle stillingene. Selv om det ikke er 'stor tid', er det en betalende konsert, og det gir deg mer eksponering.

10.

Skriv inn en konkurranse for tegneserier. Hvis du tror at materialet og ferdighetene dine er i toppform, vil du kanskje legge inn deg selv i en talentkonkurranse som er spesifikk for tegneserier. Premiene kan inkludere kontantpriser eller kjøttgigger. Det er nå konkurranser som er fjernsynet og sendt på steder som Comedy Central, hvor du får større eksponering, og du får sjansen til å spille på scenen i Las Vegas. Selv om du ikke vinner, blir du bare sett på sitt beste, kan det være nok å få deg en mer permanent konsert i Las Vegas.

Har du en gave for å få folk til å le? Du vil kanskje vurdere å bli en profesjonell stå opp tegneserie, noe som betyr at du blir betalt for å være morsom. Reisen til suksess er ikke særlig enkel, og det tar mye tid og krefter fra din side. Du vil lide de uunngåelige frustrasjoner, avslag og skuffelser underveis, men belønningene som følger med å realisere drømmene dine, kan langt oppveie alle negativene. Høydepunktet for suksess for enhver stand up tegneserie er å bli en vanlig utøver i Las Vegas. Å nå det målet krever at du tar noen forsiktige skritt.