Hvordan polere Betong

 

Polsk betong

1.

Sett på sikkerhetsbriller, maske og ørebeskyttere. Polering av betong er støyende og støvete. Arbeid utendørs hvis det er mulig.

2.

Påfør et sandpapir i kursklasse til bunnen av el-sanderen. Begynn sliping av betongen; du vil ønske å arbeide i små sirkler. Når du slites ned på overflaten av betongen, erstatter du kurset sandpapir med finere kornet sandpapir. Forvent å bruke omtrent en time per kvadratmeter betong du polerer.

3.

Støv betongstykket og installer det. Rengjør overflaten ved hjelp av en betongrenser. Bruk deretter et betongtetningsmiddel. La betongstykket tørke over natten. Fullfør deretter din polerte betongoverflate ved å påføre et belegg av betongvoks. Bruk en klut eller en buffer for å polere betongens overflate til en glans.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke konkrete flekker for å lage forskjellige overflater . For eksempel kan du bruke en syrevask for å lage et faux-marmor-utseende.
  • Bruk alltid vernebriller, maske og ørebeskyttere mens du polerer betong.
  • Betong er et meget allsidig byggemateriale. Den kan brukes til bygningsstrukturer, broer, gulv og til og med benkeplater. En av de nyeste dekorative crazes bruker polert betong for benkeplater. Kostnaden for råvarene for denne typen benkeplate er minimal; Men fordi polert betong krever mange timer å produsere, kan det være kostbart. Hvis du vil spare penger på dine polerte betongprodukter, kan du selv gjøre det.