Hvordan tegne hager fra livet

 

Start med noe å bygge videre på.

1.

Velg det perfekte stedet. Du vil finne et sted som har god belysning og en god sammensetning. Det er nyttig å ha et indekskort med et rektangel kuttet ut av midten for å finne et flott sted. Bruk den som du ville se på kameraet. Sett plass og få verktøyene dine (penn eller blyant)!

2.

Se på hagen som helhet. Først husk perspektivet på stedet. Når du er i et rom, er det enklere å gjøre dette enn når du er ute, der det ikke er noen vegger. Tenk på delen av hagen som du tegner som et rom og opprett et proporsjonalt mellomrom på siden. se på alt i hagen som store former med mindre former innenfor. Skisk ut formene til du har en tegning som ser ut som begynnelsen av en leiremodellversjon av hagen.

3. < / p>

Ta hensyn til belysningen. Dette skal hjelpe til med tegningens dimensjon. Før noen detaljer blir lagt inn i hagen din, se på hagen som helhet igjen, men denne gangen fokuserer du på lys og mørk. Skru øynene dine for å få en enda bedre ide om hva som er lett og det som er mørkt. Skygge i skyggen lett på din foreløpige skisse, inkludert middleground og høydepunkter. Å bruke bare disse tre nyanser i begynnelsen vil bidra til å holde ting enkelt. Du vil kunne fylle mellom nyanser senere. Cross-hatching er flott for å skape skygger og mellomtoner.

4.

Nå begynner å tegne ting som grener, baner og negative mellomrom. Dette vil være skjelettskissen som du kan sette dine detaljer på.

Detaljer!

1.

Nå som du har din foreløpige skiss ferdig, bare start skisse i detaljer som du ville noen annen tegning. Fra større detaljer til mindre detaljer er måten å holde det enkelt for deg selv.

2.

Se på belysningen en gang til. Fikk din belysning gjennom så godt som i begynnelsen? Hvis ikke, skape mer kontrast ved å mørkere skygger og midtoner, og til og med lysområdene. Bildet skal ha så mye tilstedeværelse som det faktiske stedet som mulig.

3.

Gjenværende detaljer. Du kan også legge til ting fra din egen fantasi hvis du føler deg trygg. Du kan legge til logiske ting som potter eller ekstra planter eller fantasy skapninger som fairies eller gnomes. Husk at dette ikke er hagen din, men det er din tegning! Du har full frihet med det du gjør med det!

Hevder tegningen din

1.

Ikke glem å legge til informasjon (enten på forsiden eller baksiden av siden) som registrerer datoen, muligens tidspunktet på grunn av dagsbelysningen, hvor denne hagen er, til og med spesifikasjoner av hvor du sitter og selvfølgelig din signatur!

2. < / p>

Se over hagen og tegne en gang til, hvis det er noe du savnet.

3.

Du er ferdig! Vis verden!

Tips og advarsler

  • Arbeid med et medium du er komfortabel med.
  • Tenk på dette mer av en øvelse enn et mesterverk Det blir en mer intuitiv og friere tegning.
  • Morgen er en fin tid å tegne fordi solen er mye mer drastisk, men ettermiddagen til skumringen gir mer dramatisk skygge.
  • Å se på allerede eksisterende eksempler på hagekunst er nyttig. (Dvs. Monet, Van Gogh, japansk hageart)
  • Når du har fått den enkle skissemetoden ned, Du kan føle deg trygg på å gå videre med pasteller eller maling!
  • Ikke misligholle å tegne. Husk å følge loven.
  • Hager er fantastiske omgivelser å tegne. Med mange pittoreske vinkler og varianter av løvverk kan man skape en vakker livtekning. Gjennom kunsthistorien har det alltid vært en fascinasjon med hagen, hvor det er liv og ro. Hager er også kjent for å helbrede sinnet, kroppen og sjelen. Fange alt dette i en tegning gjør at du kan ta samme følelse hjemme og nyte det når du vil. Denne artikkelen er for kunstneren, begynnende eller erfaren, som ønsker å lære å tegne en hage.