Hvordan velger jeg farger for Siding, Roof og Shutters?

 

1.

Se på fargen på de omkringliggende husene i nabolaget ditt. Du bør velge en farge som utfyller de omkringliggende hjemmene. Også vurdere fargen på de faste elementene i hjemmet. For eksempel, hvis hjemmet er laget av murstein, vil du velge en farge som koordinerer med murstein. Gå til en lokal boligforbedringsbutikk med disse hensynene i tankene, og be om noen sidesporprøver som ligner på de fargene du nå har i tankene. Ta med sideprøvene hjem og velg det som passer best til omgivelsene.

2.

Overvei fargen på den nyvalgte siding sammen med det omkringliggende landskapet når du velger en takfarge. Du vil velge en farge som utfyller fargen på hjemmet ditt. For eksempel, hvis sidesiden er en naturlig brun farge, velg et litt mørkere eller lettere brunt takmateriale. Hvis du ikke vil at taket ditt skal passe hjemmet ditt, kan taket utfylle landskapet som omgir hjemmet i stedet. Hvis du for eksempel bor i en ørken, bør du vurdere en jordbrun tone. Alternativt, hvis du bor i et høyt skogkledd område, kan du vurdere en grønn takfarge.

3.

Skodder i et hjem bør utfylle, men ikke samsvarer med fargen på hjemmets siding. Velg en farge som flyter godt med siding. Se et klassisk fargeskjul når du velger lukkerfarge for et hjem. Farger som er rett ved siden av eller direkte over fra fargen på ditt hjem siding, vil utfylle det godt. Hvis husets sidespor er grønt, vil gul eller blå skodder utfylle seterbrønnen. Hvis du går for et dristig utseende, vil lilla eller rødt utfylle et hjem med grønn sidespor også.

Planlegging av fargene til et hjem siding, takmaterialer og skodder er et viktig skritt i boligbygging eller renovering. De generelle fargene i hjemmet ditt vil i stor grad påvirke hvordan det blander seg med eller skiller seg ut fra omgivelsene. fargevalg er en kostbar prosess, så du vil ønske å få det riktig første gang; ellers kan lommeboken lider av et dårlig fargevalg. Med litt planlegging kan du velge farger som vil fungere godt med hjemmet ditt og omgivelsene.