Hvordan få gratis ting fra produsenter

 

1.

Registrer deg for online utvalg og freebie lister. Disse kan bli funnet over hele Internett. Den beste måten å finne de nettstedene som passer til produktene og produsentene som du liker best, er ganske enkelt å se. Bruk din favoritt søkemotor, skriv inn ordene 'online gratis prøver' eller 'gratis ting'. Bla gjennom de mange lister som vises. De fleste vil be om e-postadressen din; Det er her de vil sende deg en daglig, ukentlig eller månedlig liste. Det kan være lurt å registrere deg for en ekstra e-postadresse som skal brukes til dette eneformålet. Du vil gi opphavsmannene til listen tillatelse til å bruke din e-postadresse til mange av deres sponsorer, og du kan få flere e-poster fra dem. Etter at du har gitt dem din e-postadresse, kan du også bli bedt om å sjekke ut dine favorittmerker eller -produkter som interesserer deg mest. Dette vil hjelpe dem å plukke ut varer som interesserer sine kunder.

2.

Skriv til produsentene personlig. Du kan finne nettsiden til de fleste produsenter på nettet ved å skrive inn navnet i nettleseren din. Fra deres nettside finner du kontaktinformasjon som e-postadresse og postadresse. Når du har denne kontaktinformasjonen, kan du begynne å skrive dem et informativt brev som angir hvorfor du ønsker å motta noen av deres produkter gratis. Hvis du tilfeldigvis er medlem av en ideell organisasjon, og deres produkter kan hjelpe organisasjonen til å lykkes, er dette en god grunn til at de kan hjelpe deg. Hvis du spørre om sine produkter på grunn av økonomisk behov, kan de også være tilbøyelige til å hjelpe. Oppgi saken din og gi dine grunner til at du foretrekker deres merker.

3.

Se etter kuponger. Produsenter '-kuponger, gratis kuponger eller buy-one-get-one-kuponger finnes i mange lokale aviser. Søk disse ut ukentlig. Klipp dem ut og ta dem til avdelingen eller matbutikken med deg. Les reglene trykt på dem og noter utløpsdatoen.

4.

Gå online til produsentens nettsted. Mange produsenter vil tilby gratis prøver (til og med i full størrelse) av deres produkter på nettet. Alt du måtte gjøre er å betale for kostnadene for frakt og håndtering. Du kan sjekke for å se om noen av favorittproduktene dine tilbyr gratis varer ved å skrive inn navnet sitt i din favoritt søkemotor.

Skriv inn konkurranser på steder som spenner fra matbutikken til din lokale bilbutikk. Det er til og med online konkurranser der produsenter gir bort elementer. Hvis konkurransene er gratis å gå inn, ta noen minutter og fyll ut innmeldingsskjemaet.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å bla gjennom noen av varehusets nettsider. Walmart.com har for eksempel lenker til andre nettsteder som tilbyr mange gratis prøver av en rekke produkter.
  • Ved å gi ut e-postadressen din, kan du utsette deg for mye av søppelpost og til og med telefonsamtaler.
  • Vi alle elsker gratis ting, enten det kommer i posten eller vi faktisk får det gratis fra vår lokale dagligvarebutikk eller varehus. Men å få gratis ting fra produsenter tar litt tålmodighet, mye kreativitet og noen ganger å vite de riktige triksene. Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å få gratis prøver, gratis kuponger og andre flotte gratis ting fra produsenter.