Hvordan polere en aluminiumsmotorcykelramme

 

1.

Dekke nese og munn med støvmaske. Du må bruke støvmasken mens du slipper. Bruk malingstrimler for å fjerne gammelt lakk og voks. Bruk en tørr klut for å fjerne rester før du slår aluminiumsrammen.

2.

Kjøp forskjellige kvaliteter sandpapir på en bil- eller maskinvarebutikk. Begynn med lavest karakter (# 200) sandpapir. Denne karakteren er den hardeste klasse du bør bruke når du polerer en aluminiums motorsykkel klasse. Ved å bruke en sirkelbevegelse, begynn å slipe rammen. Fjern alle riper på overflaten som ikke er laget av sandpapiret.

3.

Bytt til sandpapir i # 400 og begynn å slipe rammen. Fjern alle riper som er igjen av # 200 grade sandpapir. Fortsett i en sirkelbevegelse til du har slipt hele overflaten. Gjenta denne handlingen til du kommer til # 1000 grade sandpapir.

4.

Bytt til # 1000 grade våt / tørr sandpapir først etter at du sander rammen med # 1000 grade sandpapir. Sand i en retning i stedet for en sirkelbevegelse. Dette vil fjerne eventuelle små riper uten å forårsake nye.

5.

Bruk en bilbuffer og rubbing for å polere aluminiumsrammen. Følg instruksjonene som følger med bilbufferen for å sikre at jobben er gjort riktig. Fjern overflødig gnidningsforbindelse ved å bruke et polermiddel. Påfør aluminiumpolert og bruk bilbufferen til å spre poleringen på rammen jevnt. Fjern overflødig polering ved hjelp av et polermag.

Tips og advarsler

  • For å holde motorsykkelrammen ser skinnende ut, bruk noen klær med klart sprøytelakk.
  • Bruk alltid støvmaske under sliping eller bruk av kjemikalier.
  • Bruk alltid et ventilert område for å unngå skade på nesen, halsen og lungene. Hvis din motorsykkelramme ikke er så skinnende og ny som det pleide å være, kan du puste nytt liv inn i det ved å slipe og polere det selv. Fjern riper, gammelt lakk og rusk fra rammen er den beste måten å gjenopprette motorsykkelen på. Ved å bruke forskjellige grader av sandpapir og en bilbuffer, kan du omforme motorsykkelen tilbake til skjønnheten den en gang var.