Hvordan sette folk i fotografi

 

Vend til venstre

1.

Kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket bilde. Hils din modell, spør henne hvordan hun gjør det og hør deretter på svaret. Denne lille visningen av respekt kan hjelpe deg med å ikke bare se modellens ansikt og pose, men også hjelpe modellen å slappe av og være mer åpen for dine forslag.

p> Fortsett å snakke med modellen når du sjekker belysningen og utstyret ditt. Dette hjelper også modellen å slappe av, fordi modellen vil føle at du virkelig er interessert i henne som en person.

3.

Se gjennom kameralinsen for å se etter blinklys og korrigere.

4.

Gjør de første bildene med en blits. Ha modellen å velge en pose selv. Fortsett å chatte med modellen. La henne spille med noen rekvisitter eller snakke med noen av kameraet. Du kan også spørre om modellens barn eller kjæledyr. Sørg for å spørre hva fysiske forhold kan gi et problem for henne.

5.

Gjør alle etterfølgende bilder uten et blits, hvis du klarer det. På denne måten er modellen ikke sikker når du tar et bilde, og du er mest sannsynlig å få en mer naturlig pose.

Legg merke til når modellen ler, avslappet og mindre selvbevisst. Nå er det på tide å komme med forslag til mer provoserende eller quirky skudd, for eksempel å miste en artikkel av klær, komme inn i en matkamp, ​​hoppe over eller leke med rekvisitter.

Tips og advarsler < / h4>

  • Du bør bruke minst 15 minutter med modellen før du tar det første bildet. Dette gir henne tid til å slappe av og løsne seg og etablere en rapport med deg.
  • Hvis modellen din lider av hodepine, og du må bruke et blits, har du solbriller.
  • Don Ikke forvent å få alt riktig med bare ett bilde. Du må ta dusin for å få et godt skudd.
  • Ikke bruk et blits når du arbeider med epileptiske modeller.
  • Hovedmålet med å stille modeller i fotografering er å få dem til å se ut som om de ikke står i det hele tatt. Dette er selvsagt lettere sagt enn gjort. Dette er også lettere å gjøre i kommersiell fotografering enn det er for kreativ fotografering fordi klientene dine vil insistere på bestemte ting. Denne artikkelen konsentrerer seg om hvordan du skal utgjøre personer for kreativ fotografering.