Hvordan tegne fantasy tegn

 

Hvordan tegne fantasy tegn

1.

Kopier en kvart-tommers graf på en gjennomsiktighet, som kan kjøpes hos en hvilken som helst kunstbutikk eller forhandlere som Wal-Mart. Enhver god kopi butikk vil kunne kopiere en kvart-tommers graf på en klar gjennomsiktighet. Også de fleste blekkskrivere og laserskrivere vil oppnå det samme.

2.

Kopier et kunstverk på vanlig papir eller rett og slett høyreklikk på et bilde på Internett og Skriv det ut. Siden vi bare lærer å tegne fantasy tegn, vil vi ikke krenke noen opphavsrett til å skrive ut en kopi.

3. Legg inn gjennomsiktighet med rutenettene over kunstverk du ønsker å kopiere. Pass på at du kan sikre gjennomsiktigheten med tape eller trykknåler. Ideen er at du vil kunne kopiere tegningen en graf firkant om gangen.

4.

Legg et stykke grafpapir ved siden av bildet du vil kopiere. Dette bør være et stykke grafpapir med meget lyseblå linjer som ikke vil kopiere senere. Velg et firkant på grafpapiret ditt som tilsvarer en firkant på gjennomsiktigheten din og begynn å tegne. Bare konsentrere deg om å kopiere en graf firkant om gangen. Ved å konsentrere seg om å kopiere bare en fjerdedel av det opprinnelige kunstverket om gangen, bør du være i stand til å tegne en nesten perfekt gjengivelse av den originale fantasikonsten.

5.

Forsiktig kopier over alle blyantlinjer med en svart blekkpenn. Gjør noe skygge eller gjør noen endringer i den opprinnelige kunsten på dette punktet. Når blekket er fullt tørket, sletter du eventuelle blyantpenneliner med en stor myk viskelær, som du ofte rengjør. Når alle blyantlinjer er slettet, kopier du tegningen. Siden de lyseblå linjene på grafpapiret ikke kommer opp på en kopi, vil du bli etterlatt med en perfekt tegning av det originale fantasy kunstverket.

Tips og advarsler

  • Hvis du lager dine egne fantasy tegn, er det fortsatt en god ide å lage tegninger på grafpapir. Grafpapir kan hjelpe deg med å holde perspektiv og balanse.
  • Tegning fantasy tegn er egentlig ikke annerledes enn å tegne noen annen type tegn. Det tar litt tålmodighet og tid, men med det rette perspektivet kan selv en nonartist gjøre en passabel jobb. For formålet med denne artikkelen skal vi anta at du tegner et fantasifigur som du har sett i en bok eller på internettet. Men de grunnleggende ideene kan brukes til å skape dine egne fantasy tegn også.