Country Western Karaoke Bars i Denver, CO

  Denver lar alle synge på toppen av lungene til et prisverdig publikum. Karaoke-barer tilbyr åpne mikrofoner for amatør sangere. Karaoke er innspilt musikk spilt uten ord slik at folk kan synge sammen. Ordene vises på store TV-skjermer. Det er alkohol, vennlige mennesker og mye støy i tre av Denvers favorittstenger.

Sing Sing

Stort folkemengder kommer til Sing Sing for å se amatør sangere. Landmusikk har en tendens til å dominere, men rock og roll er velkomne. Det er en tidsplan for arrangementer og drikke spesialtilbud hver kveld. Sammen med musikk, gir Sing Sing voksen humor og publikumsdeltakelse spill. Det annonserer seg selv som 'bawdy, gaudy og litt stygg.' Sing Sing ligger i det nedre sentrum, nær Denver Chophouse og Brewery og Coors Field. Det er åpent klokken 19.00 onsdag til torsdag. Showet begynner klokken 20.00. Fredag ​​og lørdag åpner Sing Sing klokka 18.00, og showet starter klokken 19.00.



Syng Sing

1735 19. St.

Denver, CO 80202

303-291-0880

singsing .com

Cowboy Lounge

Cowboy Lounge har cowboy dans, musikk og drikke, inkludert sterk whisky. Det er den eneste landlige vestlige baren i Denver sentrum. Det har ikke karaoke hver natt, roterende med en rekke live band og sangere. Forsink Garth Brooks eller en hvilken som helst annen countrystjerne, og Cowboy Lounge vil gi gratis danselektioner. Kvinner betaler ikke dekning på torsdagskvinner. Bruk jeans til å føle deg som hjemme. Cowboy Lounge er åpen fra kl. til 2 am torsdag til lørdag.





Cowboy Lounge

1941 Market St.

Denver, CO 80238 < br />
303-292-4071

Den åpne trykk og grillen

Den åpne trykk og grillen gir kunden en labyrint av ting å gjøre. Det finnes rom for karaoke, basseng, videospill, fotball og dart. The Open Tap and Grill har live band hver fredag ​​og lørdag. Om sommeren spiller liveband på terrassen om ettermiddagen på fredager og lørdager. The Open Tap og Grill er åpen mandag til fredag ​​fra 1 pm til 2 am. Det er åpent lørdag og søndag fra kl. 11 til kl. 2. Klær er uformell.











S Broadway

Denver, CO 80210

303-282-1446

theopentap.com