Hvordan tegner jeg hvirvelløse havdyr?

 

1.

Tegn skissen til dyret med grafittpenningen. Hvis du for eksempel tegner en maneter, tegner du en sopptype med en lang hale som representerer tentaklene.

2.

Legg i konturformen til hvirvelløyden med blyanten. Dette er linjene hvor dyrets avrundede eller skarpe form er tydelig fra hvilken vinkel du trekker fra. For eksempel kan du tegne en maneter, du vil legge til i linjene som skiller kroppen fra tentakler og linjer som utgjør tentacles 'form.

3.

Tegn i særegne detaljer som øyne og fargesteder ved hjelp av grafittpenningen. Hvis du for eksempel trekker en blekksprut, vil du legge til i de store øynene.

4.

Farg ditt dyr med de fargede blyanter. Dyret kan være hvilken som helst farge som du vil at den skal være, eller du kan fargelegge den til å falle sammen med den faktiske fargen til dyret. For en tredimensjonal farget effekt, skygge dypt rundt linjene i tegningen og fyll den deretter lett med samme farge. < /p>

5.

Legg til skygge basert på vinkelen på lyskilden din og de konturlinjer som allerede er tegnet på dyret. Dette kan gjøres med enten de fargede pennene eller grafittpenningen. gjør dette, vurder hvor lyset fra over vannet ville slå dyret og hvilke skygger det ville skape.

Å lage tegning er en ekstremt tilfredsstillende og givende prosess. Men hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan tegningen være frustrerende og vanskelig. Spesielt tegning av havdyr kan være vanskelig, da vi ikke er rundt disse skapningene hver dag for å vite hvordan de ser ut fra alle vinkler. Imidlertid er ifølge D. C. Dubosque, forfatter av 'Draw Ocean Animals', ubeskyttede havdyr noen av de enkleste skapningene å tegne når du har det på seg.