Slik rengjør du rusten fra en bilmotor

 

1.

Demonter motoren så mye som mulig. Slang den ned for å fjerne løs avfall og smuss. Få det så rent som mulig.

2.

Fyll en stor beholder med Evapo-Rust, et sikkert, biologisk nedbrytbart produkt som du kan bestille online. Du bør helst arbeide i et romtemperaturmiljø.

3.

Senk motoren. Sørg for at alle rustede deler er helt dekket med løsningen.

4.

Tillat de rustne delene å suge hvor som helst fra 2 til 24 timer, avhengig av alvorlighetsgraden av rustakkumulering. < /p>

5.

Fjern delene fra Evapo-Rust-løsningen og se om all rust er fjernet til din tilfredshet. Hvis så, slang ned motoren igjen, vask av all løsningen, løsnet rust og rusk. Rør motoren tørr med en klut.

6.

Skyll motoren med Evapo-Rust for kortvarig beskyttelse til du er klar til å male med langvarig anti -corrosive. Eller du kan umiddelbart frakke motoren med langvarig anti-korrosiv for å hindre fremtidige rustproblemer.

Tips og advarsler

  • Rustfjerning fungerer best ved temperaturer over 50 grader F.
  • Evapo-Rust har ubegrenset holdbarhet og kan gjenbrukes til den er helt brukt. (Det brukes når væsken har blitt svart og ikke lenger fungerer.)
  • Ikke bruk Evapo-Rust som langvarig anti-korrosiv. Det varer bare 10-14 dager. Ikke glem å bruke ekte rusthemmere!
  • Forsøker å fjerne rust fra den gamle Caddy-motoren, eller en 5,0-motor, har du nettopp trukket ut av en gammel Mustang som du vil slippe inn i din nåværende damebil kjærlighet? Pass på at du fjerner den trygt.