Hvordan tegne en spøkelse

 

1.

Lag to sirkler. Disse vil fungere som spøkelsens øyne. Ta gjerne sirklene ujevnt, komisk, skråstilt øverst for å skape en sint effekt, eller av hvilken som helst form og størrelse du velger. Han er spøkelset ditt.

2.

Lag en munn. Hans munn kan være en enkel u0026 # x201C; O u0026 # x201D; form eller en kantet buet opp eller nedover som indikerer et smil eller rynke. Han kan også ha en rektangulær form eller en zigzag. Bruk fantasien din til å gjøre munnen sin, men du vil.

3.

Tegn en buet klokkeform for kroppen. Tegn en linje som starter godt under øynene, buer oppover i en buet over øynene og munnen, og kurver tilbake under øynene. Tenk på en veldig høy regnbu eller bueskyting.

4. Gi ham en hule. En forsiktig bølget linje fungerer godt for å koble de to bunnpunktene i klokkeformen din for å gi spøkelsen sin hule. Du kan også bruke en tøff, hard linje eller til og med en rett linje. Kanskje hvis ditt spøkelse hadde travlt med å bli kledd om morgenen, har han en ujevn, skrå linje. Det eneste kravet er at det kobler de to endepunktene til klokkeformen.

5.

Legg til dine detaljer. Møt spøkelset ditt med noen øyenbryn, tenner, armer og eventuelle detaljer du ønsker å fullføre ham. Du kan til og med skrive ordet u0026 # x201C; boo u0026 # x201D; ved siden av ham for å vise at han skal skremme folk.

Tips og advarsler

  • Spøkelser har ingen bestemt form de må overholde. Det tradisjonelle spøkelset ser ut som et barn i et ark, men du kan være mer presis med kroppsform hvis du vil at han skal vises mer menneskelig.
  • Hvis du er i pasteller eller trekuller, fungerer spøkelser eksepsjonelt godt trukket
  • Spøkelser er ofte avbildet som hvite, men ha det gøy med farge hvis du ønsker det.
  • Ghosts kan være skumle, morsomme eller rettferdig forferdelige, og de lager en flott illustrasjon for Halloween. Et spøkelse er så enkelt å tegne du vil ønske å lage dusinvis av dem over skissebøker. Du kan tegne et spøkelse i løpet av få minutter eller to hvis du følger noen enkle trinn for å skape den spooky eller humoristiske haunting av drømmene dine.