Slik lager du en Dream Collage

 

1.

Forbedre deg selv. Sitt stille med øynene dine stengt i minst 5 minutter og tenk. Bestem hva dine ytterste drømmer egentlig er. Kanskje du vil være en bestselgende forfatter, jobbe freelance fra hjemmet ditt og reise til eksotiske landområder. Kanskje du er på jakt etter en soulmate, en perfekt hund eller en ny katt. Gjennomgå drømmene dine i tankene dine, slik at du bedre kan spesifisere dem i drømmekollagen din.

2.

Lag din collage s base. Ta et blad med avis for foten av din collage. Velg et ark fra en seksjon som har noe å gjøre med målene dine, siden du danner en base for alt annet å stamme fra. Hvis du for eksempel vil være forfatteren, ta et ark fra bokanmeldelsesdelen. Klipp arket slik at det passer til rammen du har valgt og legg stykket flatt foran deg.

3.

Samle dine drømbilder. Gå gjennom din gamle stabel magasiner, tidsskrifter, postkort og andre ting som kan ha drømbilder eller setninger. Du kan også kutte bilder og fraser fra omtrent hvor som helst: TV-guiden, en frokostblandingskasse, et støtfanger-klistremerke som forteller deg at du kan leve gratis.

4. Tegn på eller skriv eventuelle andre bilder og tanker du vil ha med. Hvis du bare kan u0026 # x2019; t finne noe g som hjelper deg med å komme over din drøm om å være en mage danser i det sentrale Canada, kan du skrive det ut eller tegne illustrasjoner som skildrer målet ditt. Du kan også inkludere en sjekkliste, for eksempel: publiserte dikt, tur til Bahamas, hus i Paris. Hvis du har svært spesifikke bilder i tankene, for eksempel det perfekte drømhuset, tegner du det huset og tar med bildet.

5.

Ordne samlingen din og lim den til avisbase . Du vil kanskje begynne å ordne dine drømbilder mens du går sammen, slik at du vet hvor mye plass du jobber med. Når du har arrangert, lim dine drømmestykker på plass med et papir eller håndverk lim. Tillat å tørke grundig.

6.

Ramme og heng det. Sett drømmekollagen din inn i den valgte rammen, og heng den i et område der du vil se det daglig. Jo mer du ser på drømmekollagen din, og sender målene dine fra ditt sinn til universet, desto sterkere blir sjansene dine for å oppnå dem.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner at din collage er viltvoksende, må du kanskje gjøre mer enn én, hver spesifikk for en del av livet ditt. Man kan være din karriere drøm collage, en annen din åndelige collage og en tredjedel kan fokusere på hvor du vil leve. Du kan dele en collage inn ved å tegne et rutenett på basen din og ha hver seksjon også en annen del.
  • Rammer kan være av hvilken som helst størrelse, avhengig av størrelsen på bildene og drømmene dine. Små kan legges på jobb ved siden av datamaskinen. Større drømkollager i plakatstørrelsen kan grace en vegg motsatt sengen din, så det er det siste du ser før du slummer og det første du ser å våkne opp.
  • Hvis du vil beholde drømmen din Kollasjene er virkelig personlige, du kan alltid ta det ned når du har besøkende eller henge på det et sted der de fleste besøkende ikke går, som i soverommet eller på ditt eget bad.
  • En spennende måte å hjelpe deg med å nå dine drømmer er å lage en collage av dem. På den måten gjør du en konkret konkret og konkret visning av drømmene dine slik at universet vet nøyaktig hva du vil og kan gjøre en bedre jobb med å levere. En drømmekollage bør bestå av bilder, bilder, ord, fraser og alt annet som betyr målene dine. Du kan snappe disse elementene fra hvor som helst du finner dem eller tegne og skrive dem selv. Du kan lage en drømmekollage med noen få enkle forsyninger, en dekorativ ramme og en dash kreativitet. Flere trinn vil hjelpe deg med å lage en drømmekollage.